Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în cea mai bogată familie regală din Europa: Cel mai tânăr fiu al prinţului Liechtensteinului a murit subit

Publicat:

Cel mai tanar fiu al printului care domneste in Liechtenstein, Hans-Adam al II-lea, Constantin, a murit subit marti la varsta de 51 de ani, anunta miercuri intr-un comunicat , relateaza AFP, conform news.ro.

”Casa Princiara va anunta cu regret decesul neasteptat al printului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023”, se arata in comunicat, in care nu este precizata cauza decesului.

Constantin era al saptelea in ordinea succesiunii la tronul acestui mic principat bogat, situat intre Austria si Elevetia, cu aproximativ 40.000 de locuitori.

Fratele sau mai mare,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

VIDEO. Un tanar a murit, subit, in timp ce se tatua. “Au fost 6-7 medici, au incercat sa il resusciteze”

16:20, 13.04.2024 - Participanții la festivalul de tatuaje din Timișoara au trait o tragedie uluitoare cand un tanar de 23 de ani a murit in timp ce iși tatua gamba, iar atmosfera devenise inca și mai șocanta atunci cand artiștii continuau sa lucreze nestingheriți in apropierea trupului neinsuflețit. Incidentul tragic…

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Doliu fara margini! Fosta Regina a Frumuseții a murit subit la 35 de ani. Destinul tragic al lui Jade Leigh Hunt

12:01, 06.04.2024 - Tragedie fara margini! O fosta regina a frumuseții a murit subit la doar 35 de ani! Jade Leigh Hunt, fosta Miss Scoția 2012, s-a stins din viața fulgerator. Rudele și prietenii tinerei sunt șocați, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A murit la doar 35 de ani Jade Leigh Hunt a plecat la ceruri la […]…

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.

Mihai Albu este in doliu! I-a murit fratele, la 5 luni dupa ce și a pierdut mama / FOTO

17:11, 05.02.2024 - Mihai Albu este din nou in doliu! La doar 5 luni de la decesul mamei sale, fratele fostului soț al Iuliei Albu trece din nou printr-o perioada agitata. Mai exact, fratele designer-ului de moda a trecut in neființa. Iata mesajul sfașietor postata de Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook!


Ce parere ai despre aceasta stire?