Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Digi24: Prima apariție publică a Christinei Applegate, după ce a fost diagnosticată cu scleroză în plăci. „Vă iubesc pe toți”

Publicat:

, cunoscuta in special pentru rolul Kelly interpretat in serialul , a aparut pentru prima oara in public, de cand a fost diagnosticata cu teribila boala scleroza in placi, in 2021.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clint Eastwood, apariție publica rara. Secretul din spatele formei fizice de invidiat a actorului și regizorului in varsta de 93 de ani VIDEO

21:45, 17.04.2024 - Imaginile cu actorul și regizorul Clint Eastwood, care a avut o apariție publica rara la evenimentul Reasons for Hope, alaturi de renumitul primatolog Dr. Jane Goodall, au starnit interes in social media, relateaza Mirror.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

O noua aparitie inedita!: Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanta, cantand Habar n-ai tu cat te iubesc

09:45, 04.04.2024 - Dupa ce, luna trecuta, si a schimbat look ul, optand, la un salon din Constanta, pentru o tunsoare scurta si pentru o nuanta alba a parului, fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanta, a avut o noua aparitie inedita, postand in mediul online un filmulet cu el cantand la volan melodia "Habar…

Regele Charles, prima apariție publica majora de cand a fost disgnosticat cu cancer

16:36, 31.03.2024 - Regele Charles a salutat mulțimea dupa slujba din Duminica Paștelui de la Windsor, in prima sa apariție publica majora de cand a fost diagnosticat cu cancer, scrie BBC, potrivit mediafax. Regele s-a adresat mulțimii și a dat mana cu oamenii dupa slujba din Duminica Paștelui de la Windsor, unde a…

Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necruțatoare: "Am 30 de leziuni"

15:05, 27.03.2024 - Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul din "Familia Bundy", a facut noi dezvaluiri despre lupta grea pe care o duce impotriva sclerozei multiple. Drama ei a emoționat o generație intreaga, care o admira de ani de zile.

REGELE CHARLES Regele Charles al III-lea, apariție publica dupa ce s-a anunțat ca are cancer

12:30, 12.02.2024 - Regele Charles al III-lea, care se afla in prezent sub tratament pentru cancer, a participat duminica la o slujba religioasa la biserica Sf. Maria Magdalena... The post REGELE CHARLES Regele Charles al III-lea, apariție publica dupa ce s-a anunțat ca are cancer first appeared on Informatia Zilei .

Diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion a avut o apariție surpriza la Grammy 2024

13:15, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy 2024 pentru a inmana premiul "Albumul anului".

VIDEO Celine Dion, apariție emoționanta la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o boala neurologica debilitanta

10:35, 05.02.2024 - Cantareața canadiana Celine Dion și-a facut o apariție surpriza la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o condiție neurologica din cauza careia a fost nevoita sa iși anuleze toate concertele de anul trecut, relateaza revista Variety.


Ce parere ai despre aceasta stire?