Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diferențele dintre vaccinurile produse de BioNTech Pfizer și Moderna. Ce spun specialiștii despre eficiența celor două doze

Publicat:

Ziarul Unirea Diferențele dintre vaccinurile produse de și Moderna. Ce spun specialiștii despre eficiența celor doua doze Pentru e limita efectele pandemiei este nevoie de aprobarea de catre Agenția Europeana a Medicamentului (EMA) a celui de-al doilea vaccin anti-Covid, cel dezvoltat de compania Moderna, pentru a primi o șansa in plus in acest „razboi” impotriva virusului Cele doua variante de vaccin disponibile in sunt foarte... Diferențele dintre vaccinurile produse de și Moderna. Ce spun specialiștii despre eficiența celor doua doze Ziarul…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie actualizate la noua varianta care circula inca in lume (EMA)

20:06, 30.04.2024 - Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie sa fie actualizate, a declarat marti Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), care a precizat ca o noua varianta de coronavirus (SARS-CoV-2), JN.1, este acum cea mai comuna tulpina de pe glob, dar este substantial diferita de tulpina pe baza careia s-au produs vaccinurile…

Ciolacu, despre ajutorul pentru Tarom: Vrem sa construim o companie moderna și eficienta, complet digitalizata

18:55, 29.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni, cu privire la acceptul Comisiei Europene pentru a sprijini TAROM cu aproape 100 de milioane de euro, ca acești bani vor fi folosiți pentru a construi o companie moderna și eficienta, complet digitalizata.

Batalia dintre Pfizer și Moderna privind vaccinurile anti-Covid incepe la Londra

15:01, 23.04.2024 - Pfizer și partenerul sau german BioNTech au cerut unei instanțe de la Londra sa revoce brevetele pe care rivalii de la Moderna l-au obținut pentru tehnologia cheie in dezvoltarea vaccinurilor anti-Covid, batalia juridica incepand marți in capitala britanica, relateaza Reuters.

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

18:30, 02.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

09:05, 02.04.2024 - Ministrul Alexandru Rafila a anuntat, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare. In depozite maisunt 3 milioane de doze. In ceea ce priveste procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care Romania a refuzat…

Vești bune pentru pacienți! Ce medicamente noi ar putea aparea pe piața UE / EMA a dat unda verde

06:10, 24.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

EMA face istorie: 12 medicamente noi aprobate intr-o singura ședința!

09:41, 23.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

Halucinant! Medicamentele pentru raceala provoaca atacuri cerebrale

18:56, 14.02.2024 - Dupa interdicția la antibiotice, Uniunea Europeana ne avertizeaza acum ca și banalele medicamente pentru raceala, care conțin pseudoefedrina, sunt extrem de periculoase. Astfel, potrivit unei alerte emise de Agenția Europeana a Medicamentului, acestea pot provoca sindromul de encefalopatie reversibila…


Ce parere ai despre aceasta stire?