Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESPRE FLUTURI Fluturii pot vedea și razele ultraviolete

Publicat:
DESPRE FLUTURI Fluturii pot vedea și razele ultraviolete

Fluturele este o insecta din ordinul Lepidoptera. In funcție de context, mai ales in limbajul popular, conceptul de fluture include uneori și moliile.  The post DESPRE FLUTURI Fluturii pot vedea și razele ultraviolete first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Martie se transforma in Iulie: Calduri neobișnuite la Satu Mare

17:20, 30.03.2024 - Locuitorii orașului Satu Mare sunt martori la o schimbare surprinzatoare in peisajul meteorologic, cu temperaturi care sfideaza așteptarile pentru aceasta perioada a anului, transformand martie intr-o previzualizare neașteptata a verii. The post Martie se transforma in Iulie: Calduri neobișnuite la…

PENSIE MEDIE LUNARA Pensiile in Finlanda se apropie acum de pragul de 2000 de euro lunar

17:05, 29.03.2024 - Conform datelor Centrului finlandez de pensii (ETK) și Kela, pensia medie lunara a finlandezilor, considerați cei mai fericiți oameni din lume, a crescut la 1.977 de euro in 2023, ... The post PENSIE MEDIE LUNARA Pensiile in Finlanda se apropie acum de pragul de 2000 de euro lunar first appeared on…

A VENIT LA FURAT DIN CLUJ Hoț de catalizatoare, prins de polițiști

22:30, 28.03.2024 - La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat o persoana banuita... The post A VENIT LA FURAT DIN CLUJ Hoț de catalizatoare, prins de polițiști first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGATOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor in Romania

10:10, 28.03.2024 - Aceste estimari ofera o perspectiva asupra tendințelor economice anticipate in perioada urmatoare The post ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGATOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor in Romania first appeared on Informatia Zilei .

CSO VOLUNTARI De la liga romana la semifinalele ligii Nord-Europene de baschet masculin

11:55, 27.03.2024 - CSO Voluntari este prima echipa din Romania care concureaza in ENBL, dupa ce in sezonul trecut a evoluat in FIBA Europe Cup The post CSO VOLUNTARI De la liga romana la semifinalele ligii Nord-Europene de baschet masculin first appeared on Informatia Zilei .

ORDIN DE PROTECȚIE Ancheta privind agresiunea asupra nepoților

14:00, 26.03.2024 - Cercetarile continua sub coordonarea unui procuror pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului. The post ORDIN DE PROTECȚIE Ancheta privind agresiunea asupra nepoților first appeared on Informatia Zilei .

Care este problema? Populismul sau Tik Tok?

20:55, 25.03.2024 - Tik Tok? AUR? Cine de cine se folosește? Rareș Bogdan, vicepreședintele PNL, spune in legatura cu Tik Tok și AUR, ca trebuie ceva reglementat. The post Care este problema? Populismul sau Tik Tok? first appeared on Informatia Zilei .

Trupul neinsuflețit al președintelui Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, depus la Ateneul Roman

19:15, 24.03.2024 - Persoanele care doresc sa-i aduca un ultim omagiu lui Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania,  o pot face luni, la Ateneul Roman/ iar inmormantarea va avea loc marti, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea,  The post Trupul neinsuflețit al președintelui Uniunii Scriitorilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?