Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să pui zeama de lămâie într-un preparat prea sărat. Trucul ştiut doar de bucătării celebri

Publicat:

Bucatarii profesioniști au multe trucuri in bagajul lor de cunoștințe. Specialiștii știu cum sa gateasca perfect multe preparate, dar și cum sa salveze anumite rețete atunci cand greșesc unele detalii. Cu siguranța și experții in domeniu mai fac greșeli, dar știu foarte bine cum sa iasa la suprafața in anumite situații. Care este motivul pentru […] The post De ce sa pui zeama de lamaie intr-un preparat prea sarat. Trucul stiut doar de bucatarii celebri appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce se inverzește galbenușul oualor fierte. Metoda corecta pentru a avea un galben frumos

09:30, 26.04.2024 - Poate și ție ți s-a intamplat sa fierbi un ou tare și sa descoperi un inel verde in jurul galbenușului atunci cand ai taiat ouale. Bucatarii spun ca este perfect normal ca un inel gri-verzui sa apara in jurul galbenușului de ou fiert. Chiar daca nu arata foarte placut, acesta nu este daunator.De ce…

Cum se calca gulerul la camașa sau tricou, de fapt. Trucul despre care nu ai știut pana acum

15:55, 16.04.2024 - Tu știi cum trebuie sa procedezi pentru a calca eficient gulerul de la camașa sau tricou? In materialul de astazi iți vom explica cum se folosește porțiunea ce delimiteaza talpa fierului pentru a netezi hainele. Ce fel de fier sa folosești pentru calcarea hainelor Calcatul camașii sau a tricoului te…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…

De ce sa pui zeama de lamaie in apa in care fierbi ouale

13:25, 26.02.2024 - Ouale fierte sunt foarte sanatoase consumate cu limita, insa decojirea lor poate fi adesea o adevarata provocare. Din fericire, exista cateva metode pe care le puteți utiliza pentru o decojire mai ușoara. Zeama de lamaie are foarte multe beneficii, iar adaugarea ei in apa in care fierbem ouale este…

De ce sa stropești pomii și frunzele cu zeama bordeleza, de fapt. Trucul este vechi de aproape 100 de ani

18:35, 23.02.2024 - Fie ca ești pomicultor cu experiența sau abia la inceput de drum, recomandarile din randurile de mai jos iți vor fi sfaturi de aur. Afla de ce sa stropești pomii și frunzele cu zeama bordeleza, de fapt. Acest truc eficient este vechi de aproape o suta de ani, era aplicat cu mare succes de bunicii […]…

De ce sa pui o lamaie sau o portocala pe calorifer. Trucul care te scapa de o mare problema, vei face mereu asa de acum

10:16, 04.02.2024 - In sezonul rece, mulți dintre noi cauta soluții inovatoare pentru a face atmosfera din casa mai placuta. Un truc care a devenit din ce in ce mai popular in acest sens implica plasarea unei lamai sau a unei portocale pe calorifer. Deși acest gest pare la prima vedere neobișnuit, exista o explicație surprinzatoare…

Ce se intampla daca ștergi caloriferele cu bicarbonat și zeama de lamaie. Trucul genial care a devenit viral

17:26, 02.02.2024 - Bicarbonatul de sodiu este acel ingredient pe care il avem cu toții in casa. Este foarte eficient atunci cand vine vorba despre curațarea petelor nedorite. Il puteți aplica pe calorifer fara probleme. Aflați in randurile urmatoare de ce. De ce este bine sa ștergi caloriferele cu bicarbonat de sodiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?