Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a intervenit America în apărarea Israelului

Publicat:

La fel cum interesul SUA in Ucraina se refera mai puțin la Ucraina, ci la limitarea Rusiei, intervenția in se refera mai puțin la simpla susținere a Israelului, ci la limitarea Iranului, susține analistul .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Congresul a aprobat un pachet de ajutor extern de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina și Israel

07:50, 24.04.2024 - Senatul SUA a aprobat un pachet de ajutor extern de 95 de miliarde de dolari care include sprijin militar pentru Ucraina, Israel și Taiwan. Președintele Joe Biden urmeaza sa semneze astazi documentul.Senatul a susținut marți seara masura adoptata sambata de Camera Reprezentanților SUA.Acesta include…

Zelenski catre Occident: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc

15:45, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata Agerpres. Fiecare racheta care a lovit Ucraina continea componente provenind de…

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Rusia, care bombardeaza de doi ani Ucraina, da lecții de diplomație in Orientul Mijlociu. "O escaladare nu e in interesul nimanui"

12:41, 15.04.2024 - Rusia s-a declarat luni foarte ingrijorata de escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu in urma atacului Iranului cu drone și rachete asupra Israelului și susține "ca toate dezacordurile sa fie rezolvate exclusiv prin metode politice și diplomatice", a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului,…

Razboi in Ucraina, ziua 781. Volodimir Zelenski cere un raspuns global ''unit'' la ''teroarea'' Iranului si Rusiei

15:55, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminica un raspuns global "hotarat si unit" la "teroarea" Iranului si Rusiei, condamnand atacul comis de Iran asupra Israelului in cursul noptii.

Europa militara și ambițiile Rusiei lui Putin. Triunghiul Weimar organizeaza apararea continentului in Ucraina

07:05, 18.03.2024 - Europa se mișca catre asumarea posturii de aparare a continentului in Ucraina, potrivit ultimelor decizii luate la intrunirea trilaterala a Triunghiului de la Weimar – Germania, Franța, Polonia – de la Berlin.

Cate state membre NATO au atins in 2023 tinta de 2% din PIB

20:11, 14.03.2024 - Statele membre ale NATO au continuat anul trecut sa-si creasca bugetele apararii, sa-si dezvolte fortele si capabilitatile si sa contribuie la operatiunile, misiunile si activitatile aliate, potrivit raportului pentru anul 2023 al secretarului general al Aliantei, Jens Stoltenberg. Tinta alocarii a…

Pentru o Rusie mai mare, Putin a distrus speranța unei Rusii mai bune

07:05, 28.02.2024 - Razboiul de agresiune al Rusiei in Ucraina a revenit in prim planul scenei politice globale chiar daca in Gaza continua operațiunile Israelului și nici un acord de pace nu este inca pe masa, la 5 luni de la agresiunea terorista a Hamas din 7 octombrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?