Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu este însărcinată în patru luni. Va avea un băiețel

Publicat:

Bucurie mare! In familia Crudu mai vine un baiețel. și-a aratat burtica de graviduța in mediul online. Bruneta este insarcinata in patru luni, potrivit click.ro. a devenit mama, pentru prima data, in luna mai, anul acesta, atunci cand a adus pe lume o fetița superba, pe care o cheama . […] The post este insarcinata in patru luni. Va avea un baiețel first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadoarea SUA in Romania, primita cu respect și bucurie la Berchișești (foto)

21:50, 15.03.2024 - Excelența Sa Kathleen Kavalec, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, a vizitat astazi comuna Berchișești, in cadrul unui turneu ce a inclus mai multe localitați din județul Suceava. ”Am intampinat-o cu bucurie și prețuire la Școala generala, iar in semn de respect i-am daruit cateva obiecte…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor e insarcinata in 5 luni! Primele imagini cu burtica

17:45, 01.02.2024 - O fosta Razboinica de la Survivor Romania 2022 este insarcinata. A dat vestea cea mare pe rețelele de social media, unde i-a anunțat pe fani ca este insarcinata deja in 5 luni și se pregatește sa deschida cel mai frumos capitol al vieții sale, noteaza click.ro. De asemenea, vedeta a postat cateva fotografii…


Ce parere ai despre aceasta stire?