Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"DA sau NU" revine la PRIME. Cel mai tare show din Moldova anunţă preselecţia pentru noul sezon

Publicat:

"Da sau Nu" - cel mai tare show din Moldova, care te poate face bogat, revine, in curand, la Prime. Sute de telespectatori au expediat deja scrisori la adresa redactiei super productiei, pentru a ajunge pe acelasi platou cu prezentatorul .

Participantii emisiunii au sansa sa castige sute de mii de lei.

Daca vrei sa fii si tu printre norocosii care s-ar putea alege cu o servieta plina cu bani, trimite o scrisoare de intentie la adresa Ghioceilor numarul 1 sau la posta electronica [email protected].

Fiti aproape de Prime, in curand, incepe show-ul care te face bogat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Grindeanu anunța: La inceputul lunii august probabil ca vom circula pe primii kilometri din autostrada A7

13:00, 29.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe santierul autostrazii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploiesti-Buzau, ca la finalul lunii iulie sau inceputul lunii august se va putea circula pe primii 14 kilometri de autostrada.

Șona AIR se apropie de finalul ediției de primavara și anunța participanții ediției din toamna

11:06, 17.04.2024 - Intr-o continua misiune de susținere a artiștilor și creativilor, Fundația Ștefan Calția se pregatește sa incheie ediția de primavara a programului sau bianual de rezidența artistica.

In urmatorul sezon rece cetațenii ar putea primi compensații prin plata monetara

08:35, 15.04.2024 - Chiar daca mai e mult pina la iarna, autoritațile deja dau asigurari ca moldovenii vor primi compensații și in urmatorul sezon rece, doar ca se va trece de la compensația direct in factura la plata monetara. Declarații in acest sens au fost facute de ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu,…

Uniți pentru Mediu: YMCA Moldova și EcoDava au organizat o acțiune ecologica

09:15, 09.04.2024 - Sambata, YMCA Moldova, impreuna cu organizația EcoDava, a organizat o acțiune ecologica de amploare in comuna Tohatin. Participanții s-au mobilizat pentru a contribui la protejarea și imbunatațirea mediului inconjurator. Personalul, voluntarii și copiii, alaturi de refugiații ucraineni, au lucrat cot…

Moartea in capsula: ne revine, curand, opțiunea cruciala

07:10, 30.03.2024 - Organizația non-profit Xit International, cu sediul in Australia, care susține legalizarea eutanasiei voluntare, a finalizat un prototip pentru o capsula de sinucidere, pe care spera sa o faca disponibila in curand la nivel mondial. Cu alte cuvinte, vorbim despre cea mai trista opține. Cum anume preferam…

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

Vladimir Putin anunța ca Rusia se apropie de dezvoltarea unor vaccinuri impotriva cancerului

21:20, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca "am ajuns foarte aproape…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?