Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Curăţenie generală în capitală. Şapte străzi principale au fost spălate cu tunuri de apă

Publicat:

Curatenie generala pe strazile din Capitala. In aceasta noapte, mai multe autospeciale de la Exdrupo au spalat arterele principale ale orasului. In urma ninsorilor si a materialului antiderapant imprastiat, strazile Capitalei s-au transformat in adevarate gropi de noroi.

Sapte artere din Capitala, printre care bulevardele Stefan cel Mare si Sfant, si , strazile , , Puskin si Mitropolit Gavriil Banulescu-Bodoni au fost spalate cu tunuri de apa. Responsabilii spun ca lucrarile vor continua in caz de necesitate.

"Nu este…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cursa de ciclism in capitala: Traficul rutier, suspendat pe mai multe strazi. Cum va circula transportul public

09:51, 28.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca astazi, 28 aprilie 2024, intre orele 06:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

In capitala vor fi organizate mai multe tirguri cu produse autohtone

21:05, 29.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekend-ul: 30 - 31 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și tirguri cu produse și marfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Marș feminist de 8 Martie: Traficul rutier pe bd. Stefan cel Mare va fi sistat temporar

13:25, 07.03.2024 - Un marș feminist va avea loc maine, 8 Martie in capitala. Astfel, Primaria Chișinau informeaza ca intre orele 12:00 - 15:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe in perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfant (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).


Ce parere ai despre aceasta stire?