Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne vopsim părul în 2019. Culori la modă în acest an

Publicat:

Iata care sunt cele mai noi tendinte pentru 2019. Sunt surprinzatoare, sexy si provocatoare:

Culorea roz

Una dintre tendințele pe care le vom vedea cel mai mult in acest an in materie de culori de par este rozul. Printre cele care l-au abordat deja se numara doua surori ale clanului Kardashian: si . Acesta este purtat cu accente blonde, astfel incat efectul asupra parului este similar cu aurul trandafiriu.

Culoarea platinei

Culoarea platinei este la moda in ultimii ani, iar in 2019 ia o amploare si mai puternica. O alta tendința pe…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele 6 culori pe care sa le porți daca vrei sa faci impresie buna la prima vedere. Nuanța care „starnește conversația și incurajeaza oamenii sa fie mai indrazneți”

09:01, 26.04.2024 - Culoarea este peste tot in jurul nostru și are impact. Alegerea anumitor culori reprezinta un mod de face impresie la prima vedere și afecteaza felul in care ne percep cei din jurul nostru. Iata, așadar, cum sa ne alegem ținuta potrivita.

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Campionatul European de fotbal se va vedea pe o plaja din Constanța

12:00, 12.04.2024 - Campionatul European de fotbal din aceasta vara va putea fi urmarit pe o plaja din Constanța. Turneul final se desfașoara in Germania, iar Romania s-a calificat dupa opt ani. Cei de la Zoom Beach au transmis ca au obținut acceptul din partea UEFA pentru a reda meciurile din cadrul Campionatului European…

Cine este cea mai urmarita vedeta pe Instagram la nivel mondial

14:40, 09.04.2024 - Un miliard și jumatate de oameni urmaresc ce fac surorile Kardashian pe Instagram. Insa doar patru dintre ele au fost incluse in topul celor mai urmarite personalitati de pe platforma. Fotbalistul Cristiano Ronaldo ocupa primul loc in topul celor mai urmariți oameni de pe Instagram. 627 de milioane…

Romania a pierdut o televiziune, dar una noua va emite chiar de azi, 30 martie. Ce vor vedea romanii pe noul post TV

14:50, 30.03.2024 - O noua televiziune s-a lansat sambata, 30 martie 2024, la scurt timp dupa ce in spațiul public s-a aflat ca, in vara anului curent, un post TV sportiv va fi inchis. Ce emisiuni vor putea urmari romanii pe micile ecrane. Un eveniment de interes va fi difuzat incepand cu ora 16:00. Orange Sport se va…

Alin Ușeriu: Prin Via Transilvanica am trezit la viața o diagonala de țara

11:20, 24.03.2024 - Dupa 20 de ani de la acordarea primului interviu GAZETEI de BISTRIȚA , Alin Ușeriu iși face bilanțul celor doua decenii in care și-a pus sufletul și ce a avut mai bun in proiectele pentru țara. Via Transilvanica, proiect realizat de Tașuleasa Social, in frunte cu veteranul Alin Ușeriu a inceput in anul…

Ciolacu, discuție cu presedinta BEI despre continuarea investițiilor din infrastructura și energie

15:10, 08.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o intrevedere cu noua presedinta a Bancii Europene de Investitii, Nadia Calvino. Prim-ministrul a afirmat, in cadrul intalnirii, ca Romania are multe investiții in infrastructura și in zona de energie, pe care iși dorește sa le continue.

Presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola: „Speram ca vom vedea o crestere in participarea la vot in Romania in urma comasarii alegerilor europene si locale”

11:50, 07.03.2024 - Presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, si-a exprimat speranta ca decizia Romaniei de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale va duce la o crestere a participarii la vot.


Ce parere ai despre aceasta stire?