Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată sora Nataliei Mateuț. Astăzi este ziua ei de naștere. Seamănă cele două?! / FOTO

Publicat:

Natalia Mateuț este cunoscuta de multa lume, și poate fi vazuta aproape in fiecare zi pe micul ecran, in emisiunea de la , insa puțini știu cum arata sora ei. Alexandra Mateuț iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urari i-a facut prezentatoarea TV. Seamana cele doua?!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Prodanca. Punct și de la capat. Cat de mult s-a schimbat Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. Cu cine seamana tanara: „E mai rau acum” / VIDEO

21:40, 16.03.2024 - In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Rebecca Dumitrescu a vorbit despre ea. Iata cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a impresarei din fotbalul romanesc, dar și cu cine seamana cel mai mult!

Star Magazin. Cum și-a petrecut Delia ziua de naștere in acest an. Care este cea mai mare dorința pe care o are artista: „Imi doresc sa…” / VIDEO

16:55, 08.02.2024 - De ziua ei a spus pas vacanțelor și a petrecut alaturi de fani, dar și de cei mai buni prieteni. Delia, artista numarul 1 in Romania, a facut declarații exclusive pentru Antena Stars și a vorbit despre cea mai mare dorința pe care o are. Iata ce a spus jurata de la iUmor!

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Adrian Alexandrov ziua de naștere. Care este cea mai mare dorința a partenerului Elenei Udrea / VIDEO

11:10, 05.02.2024 - In exclsivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Adrian Alexandrov a vorbit despre modul in care și-a sarbatorit ziua de naștere. Iata care este cea mai mare dorința a partenerului Elenei Udrea, dar și ce declarații a facut acesta!


Ce parere ai despre aceasta stire?