Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozmin Gușă, dezvăluiri despre vizita secretă a lui Geoană la Moscova: 'Deal-ul era aranjat de americani și Geoană l-a stricat' (VIDEO)

Publicat:
Cozmin Gușă, dezvăluiri despre vizita secretă a lui Geoană la Moscova: 'Deal-ul era aranjat de americani și Geoană l-a stricat' (VIDEO)

In anul 2009, a facut o calatorie secreta la Moscova, fara sa-și anunțe echipa de campanie. Pe atunci, Cozmin Gușa era șeful de campanie a lui Geoana. Invitat in cadrul emisiunii „Sub semnul intrebarii”, moderata de la Metropola TV, Cozmin Gușa a povestit care au fost motivele pentru care Geoana a facut acest gest, care a distrus rapid tot ce se cladise pana atunci.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) S-au impacat sau nu Renato Usatii și Nina Crețu? Dezvaluiri incredibile de la Emilian Crețu

10:31, 04.05.2024 - Emilian Crețu face primele dezvaluiri despre relația dintre sora sa și Renato Usatii, dupa ce tanara a anunțat ca cei doi s-au desparțit. Invitat in platou la „O seara perfecta” , actorul a raspuns la intrebarea care ii intereseaza cel mai mult pe internauți, scrie SHOK.md .

Cristoiu: Candidatura lui Gușa la prezidențiale e un mare eveniment, mai utila decat cea a lui Simion. Vor incerca cu toate forțele sa-l blocheze!

12:36, 29.04.2024 -   „Cozmin Gușa este in razboi cu multa lume din presa, l-au luat mulți peste picior, dar eu, in calitatea mea de istoric al clipei, consider ca, daca se inscrie in cursa pentru prezidențialele din septembrie, acesta este un mare eveniment. In contextul in care nu se discuta nimic despre UE și despre…

Cristoiu: Candidatura lui Gușa la prezidențiale e un mare eveniment, mai utila decat cea a lui Simion. Vor incerca cu toate forțele sa-l blocheze!

12:56, 27.04.2024 -   „Cozmin Gușa este in razboi cu multa lume din presa, l-au luat mulți peste picior, dar eu, in calitatea mea de istoric al clipei, consider ca, daca se inscrie in cursa pentru prezidențialele din septembrie, acesta este un mare eveniment. In contextul in care nu se discuta nimic despre UE și despre…

Ambasada SUA in Rusia avertizeaza asupra unui atac extremist iminent la Moscova

10:55, 08.03.2024 - Ambasada SUA in Rusia i-a avertizat pe cetațenii americani sa evite adunarile mari la Moscova. Diplomații americani susțin ca exista informații privitoare la un atac iminent al extremiștilor.

Moscova acuza NATO ca transforma Moldova intr-o „a doua Ucraina" și avertizeaza cu privire la posibile consecințe

13:35, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, a acuzat NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”, fara a se gandi la „posibile consecințe”, raspunzand unei declarații facute de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.

„Maidan-3“, noua campanie de dezinformare a Rusiei in Ucraina

19:25, 28.02.2024 - Moscova a lansat „un plan de sabotaj, operatiuni de informatii si provocari” pentru a „reduce sprijinul occidental” pentru Kiev, au transmis marti mai multe servicii de informatii ucrainene intr-un comunicat.

Scos din conducerea SOS, Silvestru Șoșoaca face dezvaluiri despre Diana Șoșoaca: „Cineva te indeamna luni de zile sa mergi la Moscova”

19:31, 23.02.2024 - Nou episod in disputa politica din familia Șoșoaca. Soțul senatoarei, Silvestru Șoșoaca, i-a scris o scrisoare deschisa pe care a postat-o pe Facebook. El spune ca Diana Șoșoaca se lasa manipulata de cei care ii spun doar ce vor sa auda și ca a fost atrasa de iluzia vedetismului. De asemenea, vorbește…

Rusia vrea sa construiasca o 'banca de ostatici' americani

07:55, 22.02.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) incearca sa supravegheze toate persoanele cu pașaport american care vin in Rusia, potrivit jurnalistului rus de investigații Andrei Soldatov citat de CNN. „Scopul principal al intregii operațiuni este de a construi o banca de ostatici cu pașapoarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?