Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăta Rikito Watanabe când avea șase ani. Imaginea înduioșătoare postată de fostul concurent Chefi la cuțite

Publicat:

și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica in Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

19:01, 05.04.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Cum arata sotia si copiii lui Catalin Țociu de la America Express. Fiul lui Romica Țociu, concurent surpriza la Chefi la cutite

00:20, 21.03.2024 - Romica și Catalin Țociu au format una dintre cele mai iubite echipe de la America Express, care a facut furori in cadrul show-ului și a atras simpatia tuturor. Puțini știu, insa, cine sunt și cum arata nora și nepoții marelui actor. Fiul acestuia a aparut acum și la Chefi la Cuțite. Catalin Țociu, la…

Cum arata Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite cand avea 6 ani. Cat de mult s-a schimbat cunoscutul bucatar / FOTO

17:56, 13.02.2024 - Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite posteaza destul de des fotografii de pe vremea cand era copil. Așa a facut și de aceasta data, moment in care a facut publica, pe internet, o imagine cu el de cand avea varsta de doar șase ani. Iata cat de mult s-a schimbat asistentul emisiunii de gatit de la Antena…

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a apelat la tamaduitoare! Ce i s-a aratat in carțile de tarot / FOTO

17:30, 13.02.2024 - Dupa ce, in urma cu cateva luni s-a intors in Romania, Rikito Watanabe a ajuns, de curand, la tamaduitoare! Simpaticul japonez a ajuns la o ghicitoare și a povestit cum i s-a parut experiența, fiind prima de acest fel.

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a ramas fara „casa”. Ce anunț a facut in mediul online

14:20, 02.02.2024 - Un fost concurent a dezvaluit ca este pe cale sa ramana fara „casa” care l-a gazduit in ultimii ani. Acesta este nevoit sa o scoata la vanzare și a apelat la ajutorul internauților.

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, transformare incredibila! Cum arata simpaticul japonez acum 15 ani: „Tu ești?” / FOTO

15:55, 01.02.2024 - Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a trecut printr-o transformare incredibila. Acesta a facut o postare cu care și-a uimit fanii. Iata cum arata simpaticul japonez acum 15 ani, dar și ce imagine speciala a postat pe rețelele de socializare!

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?