Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbătoare în familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite își sărbătorește bunica în Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

Publicat:

Sarbatoare mare in familia lui ! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare in familia lui Ionuț Cercel! Artistul iși sarbatorește frații: "Fericirea noastra..." / FOTO 

12:50, 28.04.2024 - Ionuț Cercel este cunoscut in intreaga țara, insa puțini știu ca artistul mai are doi frați, pe Amy și Florin Cercel. Astazi, cei doi iși sarbatoresc ziua de naștere și onomastica, ocazie cu care artistul le-a facut o urare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare.

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Sarbatoare mare in familia Roxanei Nemeș. Vedeta iși sarbatorește soțul. Ce urare speciala i-a transmis: ”Te iubesc” / FOTO

20:06, 24.03.2024 - Roxana Nemeș iși sarbatorește partenerul de viața intr-un loc de vis. Cei doi au plecat intr-o vacanța in Italia și se bucura de momente frumoase impreuna. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini alaturi de Calin Hagima, impreuna cu un mesaj special.

Cum arata fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mandrește cu familia lui

09:15, 19.03.2024 - Ieri a fost premiera Chefi la cuțite sezonul 13, iar cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia, au avut parte de surprize de proporții din partea concurenților.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a apelat la tamaduitoare! Ce i s-a aratat in carțile de tarot / FOTO

17:30, 13.02.2024 - Dupa ce, in urma cu cateva luni s-a intors in Romania, Rikito Watanabe a ajuns, de curand, la tamaduitoare! Simpaticul japonez a ajuns la o ghicitoare și a povestit cum i s-a parut experiența, fiind prima de acest fel.

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, transformare incredibila! Cum arata simpaticul japonez acum 15 ani: „Tu ești?” / FOTO

15:55, 01.02.2024 - Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a trecut printr-o transformare incredibila. Acesta a facut o postare cu care și-a uimit fanii. Iata cum arata simpaticul japonez acum 15 ani, dar și ce imagine speciala a postat pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?