Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reusit fermierul roman sa scoata legumele si fructele de import de pe rafturile supermarketurilor

Publicat:

Proportia legumelor si fructelor romanesti pe rafturile supermarketurilor s-a dublat in ultimul an, remarca studiul , realizat de organizatia WWF. Daca fermierii romani au fost ajutati de productia buna, pentru a face fata cererii sustinute pe care o implica relatia cu lanturile de retail, industria laptelui a avut de suferit din cauza scandalurilor in care a fost implicata.

Fermierul roman reuseste, usor, usor, sa isi faca loc in grupul privilegiat al furnizorilor marilor lanturi de retail. Productia imbelsugata din acest an, dar si preferintele consumatorilor pentru…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat timp rezista ouale roșii fara sa devina un pericol pentru sanatate

13:45, 04.05.2024 - Directorul Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Alexandru Ciric, a explicat, la Antena 3 CNN, cat timp rezista  ouale  roșii de la  Paste , fara sa fie periculoase pentru sanatate. „In primul rand, daca dorim sa le ținem mai mult timp, ouale rosii trebuie sa le ținem la frigider. Putem sa le…

Ouale maronii vor fi inlocuite in magazine de ouale albe. Iata explicatia fermierilor

10:50, 24.04.2024 - Ouale de gaina maronii sunt inca populare in randul clientilor. Cu toate acestea, s ar putea ca acestea sa dispara de pe rafturile supermarketurilor in viitorul apropiat, la baza fenomenului stand deciziile multor ferme de a schimba rasele de gaini.Ouale de gaina maronii sunt inca populare in randul…

Carnea de pui din Romania: o singura proba neconforma (cu reziduuri de antibiotice) din peste 2.500 de probe analizate, in cadrul Programului european de control

16:50, 15.04.2024 - Autoritațile romanești au prelevat, in 2022, un numar total de 2.721 de probe din sectorul avicol, a carui producție a insumat 522.205 tone de carne de pasare.  Rezulta 1,04 probe la fiecare 200 de tone carne de pui, producție romaneasca. Datele analizate de autoritațile naționale, din fiecare stat…

Ministrul Economiei: Industria romaneasca isi continua redresarea lunara, ajungand in luna februarie sa inregistreze prima crestere anuala, desi conditiile externe dificile nu au disparut

16:55, 14.04.2024 - ”Industria romaneasca isi continua redresarea lunara, ajungand in luna februarie sa inregistreze prima crestere anuala, desi conditiile externe dificile nu au disparut. In luna februarie 2024, fata de februarie 2023, productia industriala a crescut cu 0,2%. In cadrul acesteia, productia din industria…

Ce este Certificatul de Autenticitate și ce termen de valabilitate are

06:15, 12.04.2024 - Ce este Certificatul de Autenticitate și ce termen de valabilitate are. Daca ai o mașina poate ai auzit și tu despre Certificatul de Autenticitate, eliberat de Registrul Auto Roman. Acesta este un document obligatoriu care trebuie prezentat atunci cand mașina se inmatriculeaza. Ce informații se regasesc…

S-a votat o lege importanta pentru energia Romaniei! Putem monta mori de vant in mijlocul marii

13:36, 09.04.2024 - Camera Deputaților, in calitate de camera decizionala, a adoptat astazi, in plen, unul dintre cele mai importante proiecte de lege in domeniul energiei din ultimii ani. Camera Deputaților a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, Legea privind energia eoliana offshore , un proiect de lege…

INSPECȚII SANITAR-VETERINARE Amenzi in valoare de 1 milion de lei aplicate procesatorilor din industria laptelui

12:26, 12.03.2024 - De ani de zile, pe piata alimentelor din Romania, se aude si pe mai departe despre asa numitul dublu standard calitativ pentru produsele aduse in Uniunea Europeana sau de pe terte piete. The post INSPECȚII SANITAR-VETERINARE Amenzi in valoare de 1 milion de lei aplicate procesatorilor din industria…

Ce se intampla cu uleiul de masline? De ce a explodat prețul in intreaga Europa

23:20, 27.02.2024 - Cele mai importante scumpiri au fost in Portugalia, cu 69%, in Grecia si Spania, in jur de 65% de procente. Este vorba de mari producatori europeni, in frunte cu Spania, care acopera 40% din producția mondiala. De altfel, potrivit experților, evoluția prețului are legatura directa cu seceta din Spania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?