Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a răspuns justiția britanică la cererea prinţului Harry de a-i asigura protecție permanentă

Publicat:
Cum a răspuns justiția britanică la cererea prinţului Harry de a-i asigura protecție permanentă

Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in , a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș in Leeds, intre sute de romani și poliția britanica. O mașina de poliție rasturnata (Video)

23:50, 18.07.2024 - Un scandal fara precedent a izbucnit joi dupa-amiaza intr-un cartier din Leeds (Marea Britanie). Totul „a luat foc” atunci cand serviciile de protecție sociala au incercat sa ridice un copil dintr-o familie de romani. Scandalul a degenerat rapid. Mai multe sute de romani au ieșit in strada. De cealalta…

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie. Schimbarea ar fi fost „dictata de Palat"

21:30, 03.07.2024 - Conform The Sun, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au șters, in secret, prenumele din certificatul de naștere al micuțului prinț Archie. „Rachel Meghan" a fost eliminat pentru a ramane doar „Alteța Sa Regala Ducesa de Sussex".

O femeie din Mureș a fost omorata de soțul ei la patru luni dupa ce un judecator i-a respins cererea de ordin de protecție

20:15, 26.06.2024 - O femeie dintr-un sat din Mureș, mama a trei copii, agresata de soțul sau, a cerut in februarie ordin de protecție impotriva acestuia. Un judecator de la Judecatoria Reghin i-a respins solicitarea, iar patru luni mai tarziu, femeia a fost ucisa de barbatul violent, transmite Clujust.ro.In februarie…

Justitia britanica refuza includerea magnatului Murdoch in procesul intentat de printul Harry impotriva The Sun

19:26, 21.05.2024 - Justitia britanica a respins marti solicitarea mai multor personalitati, inclusiv a printului Harry, de a il include pe Rupert Murdoch in procedura judiciara intentata tabloidului The Sun, detinut de acest magnat din mass-media, pentru obtinere ilegala de informatii, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Justiția malteza a decis soarta prințului Paul - Ce se intampla cu cererea de extradare

15:05, 20.05.2024 - Un tribunal din Malta a respins, luni, cererea autoritatilor romane de extradare a printului Paul Philippe al Romaniei, magistratul estimand ca exista un "risc real" ca acesta sa sufere o incalcare a drepturilor sale fundamentale, relateaza Times of Malta, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?