Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, primele declarații după ce și-a botezat fiica. Micuța Ema nu a plâns deloc în biserică: ”A fost foarte emoționant”

Publicat:

Weekendul trecut, și-a botezat fetița, iar vedeta face acum primele declarații dupa marele eveniment din viața sa și a micuței Ema. Prezentatoarea susține ca aceasta nu a plans deloc și tot timpul a fost cu zambetul pe buze.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit! Cine e barbatul care o face sa uite de chinul prin care a trecut cu Alex Dobrescu: "Sunt liniștita..." / VIDEO

17:36, 13.05.2024 - Cristina Cioran iubește din nou și pare sa fie mai fericita ca niciodata. In cadrul unei intervenții telefonice in emisiunea Știrile Antena Stars, vedeta a vorbit despre barbatul care o face sa uite de tot chinul prin care a trecut cu tatal fetiței sale, Alex Dobrescu.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Știrile Antena Stars. Delia, soția lui Lino Golden, primele declarații dupa cununie. Care a fost cel mai emoționant moment de la starea civila: "Tremuram foarte tare..." / VIDEO

15:55, 22.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție, dupa o relație de un an și jumatate. In cadrul emisiunii Știrile Antena Stars, Delia a facu primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecata: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

16:20, 15.04.2024 - Alex Dobrescu a facut acuzații dure la adresa Cristinei Cioran! Cei doi s-au intalnit in sala de judecata, dupa ce vedeta a cerut un nou ordin de protecție impotriva fostului ei iubit. Alex Dobrescu a facut acuzații grave la adresa mamei copilului ei și a cerut, la un moment dat, sa o creasca pe fiica…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Oana Roman a facut primele declarații dupa inmormantarea mamei sale, Mioara Roman - VIDEO

16:31, 01.03.2024 - Intr-un mesaj video postat pe Instagram, fiica Mioarei Roman s-a adresat oameniilor care o urmaresc in mediul online și care i-au transmis sute de mesaje de susținere. „Am simțit nevoia sa vorbesc un pic cu voi ca sa va mulțumesc in primul rand pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?