Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații după confruntarea din instanță cu Alex Dobrescu. Ar fi încercat să o intimideze: „E îngrozitor”

Publicat:

susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecata! Ce s-a intamplat intre vedeta și Alex Dobrescu: „A venit sa ma intimideze” / VIDEO

00:06, 24.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au intalnit in sala de judecata astazi, 23 aprilie 2024. Actrița a obținut ordin de protecție impotriva fostului iubit, preum și monitorizarea lui prin brațara electronica. Ce detalii a oferit vedeta despre cele intamplate la Tribunal!

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar daca au fost probe video..." / VIDEO

20:30, 15.04.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecata: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

16:20, 15.04.2024 - Alex Dobrescu a facut acuzații dure la adresa Cristinei Cioran! Cei doi s-au intalnit in sala de judecata, dupa ce vedeta a cerut un nou ordin de protecție impotriva fostului ei iubit. Alex Dobrescu a facut acuzații grave la adresa mamei copilului ei și a cerut, la un moment dat, sa o creasca pe fiica…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Cristina Cioran vrea sa prelungeasca ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu. Vedeta merge in instanța: ”Sper sa iasa bine” / VIDEO

11:50, 15.04.2024 - Zi importanta pentru Cristina Cioran! Vedeta s-a pregatit sa mearga in instanța pentru a prelungi ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu! Cristina Cioran a precizat ca a fost o masura legala și nu inscenata, așa cum s-a spus. Este hotarata sa faca orice pentru siguranța fiicei sale.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.


Ce parere ai despre aceasta stire?