Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, primele declarații după ce i-a fost respinsă cererea de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar dacă au fost probe video..." / VIDEO

Publicat:

La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungireordinului de protecție impotriva lui , a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chiar daca a obținut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran tot nu are liniște: „Am muncit o viața...”. Ce spune datoriile pe care le are

11:20, 26.04.2024 - Chiar daca, in urma cu cateva zile, a aflat ca i-a fost admisa cererea pentru ordinul de protecție, se pare ca spiritele nu s-au calmat intre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Vedeta este convinsa ca fostul iubit nu se va lasa prea ușor și va veni cu noi acuzații grave.

Cristina Cioran, victorie in fața fostului iubit! Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptata

14:55, 23.04.2024 - Dupa ce a trecut prin momente de coșmar, Cristina Cioran a obținut ceea ce iși dorea. Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost aprobata astazi. Alex Dobrescu nu are voie sa se apropie nici de fosta iubita, nici de fiica in urmatoarele zece luni.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Cristina Cioran, despre ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu care nu a fost prelungit. De ce ii e teama de el

14:31, 16.04.2024 - Din teama pentru siguranța ei și a fiicei sale, Cristina Cioran a decis sa acționeze in instanța pentru a solicita prelungirea ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, barbatul cu care a avut o relație de iubire.

Ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu nu a fost prelungit. Cristina Cioran se teme pentru siguranța ei și a fiicei sale

19:25, 15.04.2024 - Pentru ca se teme pentru siguranța ei și a fiicei sale, Cristina Cioran a mers in instanța pentru a cere prelungirea ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobreescu, barbatul alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Cristina Cioran vrea sa prelungeasca ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu. Vedeta merge in instanța: ”Sper sa iasa bine” / VIDEO

11:50, 15.04.2024 - Zi importanta pentru Cristina Cioran! Vedeta s-a pregatit sa mearga in instanța pentru a prelungi ordinul de protecție impotriva lui Alex Dobrescu! Cristina Cioran a precizat ca a fost o masura legala și nu inscenata, așa cum s-a spus. Este hotarata sa faca orice pentru siguranța fiicei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?