Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Costel Biju, apel disperat pe Internet. Ce se întâmplă cu unul dintre colegii lui de breaslă / FOTO

Publicat:

a facut un apel disperat in mediul online, dupa ce unul dintre colegii lui de breasla trece printr-o perioada delicata. Manelistul nu a ramas indiferent la suferința barbatului, așa ca, și-a rugat fanii sa il ajute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Minune știe cel mai bine cum e cu “mama la copii și pofta inimii”. Vali Vijelie știe clar ce e in sufletul colegului de breasla cand canta aceasta piesa. Imagini exclusive cu manelistul și Oana / PAPARAZZI

22:45, 15.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, reușesc sa surprinda imagini senzaționale cu vedetele din Romania. Adrian Minune cunoaște foarte bine sintagma “mama la copii și pofta inimii” și pare ca versul a fost scris pentru el. In ce ipostaze de senzație a fost surprins manelistul!

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Florin Salam a fost saltat de polițiști din propria locuința. Ce se intampla cu manelistul

13:15, 14.03.2024 - Florin Salam are din nou probleme cu legea. Cantarețul de manele a fost saltat de polițiști din propria locuința joi dimineața, 14 martie 2024. Iata care este motivul pentru care artistul se afla in arest.

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!

Momente dureroase la inmormantarea lui Mile Povan. Colegii de breasla au cantat melodii triste in memoria artistului / FOTO

17:25, 01.03.2024 - Ziua de astazi a fost, de departe, cea mai grea pentru cei care l-au cunoscut pe Mile Povan. Artistul a fost condus pe ultimul drum și pe toata durata slujbei au existat momente dureroase. Fratelui i s-a facut rau,

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Xtra Night Show. Florin Salam, o noua reacției acida pe internet. Cum se apara manelistul: „Daca sunteți nascuți sa primiți ordin, toata viața o sa primiți" / VIDEO

22:55, 12.02.2024 - Florin Salam a avut o noua reacției acida pe internet. Dupa ce a fost acuzat ca a dat țeapa de mai multe ori atunci cand a fost invitat și platit sa cante la petreceri, artistul se apara. Iata mesajul transmis de interpretul de muzica de petrecere, in urma cu puțin timp, in mediul online!

De ce sunt romanii innebuniți dupa jocurile de live casino

11:40, 07.02.2024 - Romanii s-au aliniat cu restul europenilor in ceea ce privește pasiunea pentru jocurile de noroc online. Mulți dintre cei care obișnuiau sa mearga in cazinourile terestre și sa se distreze la ruleta, blackjack sau baccarat, iubesc sa intre in secțiunea live a platformelor de pe internet.Aceasta este…


Ce parere ai despre aceasta stire?