Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord AMENINȚĂ: O nouă rachetă balistică va fi lansată

Publicat:

Coreea de Nord se pregateste sa lanseze o racheta balistica cu raza medie de actiune in urmatoarele trei zile, a anuntat   citand doua surse oficiale americane neidentificate, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Sud amenința cu suspendarea pactului militar cu Nordul din cauza baloanelor de gunoi

10:20, 03.06.2024 - Coreea de Sud intenționeaza sa suspende un acord militar semnat cu Coreea de Nord in 2018, a declarat luni biroul prezidențial, dupa ce Seulul a avertizat cu privire la un raspuns puternic la baloanele lansate din Nord care transporta gunoaie catre Sud, scrie Reuters, potrivit mediafax.

VIDEO A doua racheta construita de o companie privata din istoria Indiei, lansata de start-upul Agnikul Cosmos

16:01, 30.05.2024 - Start-upul Agnikul Cosmos a lansat joi racheta Agnibaan, propulsata de singurul motor indian care utilizeaza deopotriva carburant gazos si lichid, in cadrul celei de-a doua lansari operate de o companie privata din istoria spatiala a Indiei, informeaza Reuters.

Turism in spațiu: O racheta Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, a fost lansata duminica, cu 6 turiști la bord

22:45, 19.05.2024 - Sase turisti incearca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de compania lui Jaff Bezos, Blue Origin, care a fost lansata duminica din Statele Unite, scrie Reuters.

Rușii ataca puternic Odesa: 13 victime intr-un atac cu racheta balistica - VIDEO

01:36, 02.05.2024 - O racheta balistica rusa a lovit miercuri seara tarziu portul ucrainean Odesa, ranind cel putin 13 persoane si declansand un incendiu de proportii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 797. Experți ONU: O racheta lansata de Rusia la Harkov provine din Coreea de Nord

11:20, 30.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 797. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus ca ucrainenii vor pune la indoiala legitimitatea președintelui Volodimir Zelenski. Potrivit lui Peskov, soarta lui Zelenski "este pecetluita", iar Moscova iși va ating

Kim Jong Un ii da fiori lui Iohannis: Coreea de Nord a lansat o racheta balistica, in timp ce președintele e in vizita la Seul

12:30, 22.04.2024 - Coreea de Nord, condusa de Kim Jong Un, a lansat o racheta balistica spre Marea Japoniei, in largul coastei de est a Coreei de Sud, a anuntat luni armata sud-coreeana, relateaza Reuters, AFP si DPA, relateaza Agerpres. De precizat ca președintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza o vizita oficiala…

Coreea de Nord sfideaza in continuare o interdicție ONU și a lansat o racheta balistica in Marea Japoniei

11:20, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat o racheta balistica spre Marea Japoniei, in largul coastei de est a Coreei de Sud, a anuntat luni armata sud-coreeana, relateaza Reuters, AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Coreea de Nord a lansat o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice

04:00, 02.04.2024 - Coreea de Nord a lansat marți o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, intr-o acțiune care a provocat condamnarea imediata a premierului Japoniei, informeaza Reuters. Statul Major al armatei sud-coreene a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?