Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concurenții de la Asia Express, sezonul 3, o nouă provocare. Carmen Grebenișan, despre Alina: ”Are probleme cu stânga și cu dreapta!”

Publicat:

Seara continua la , sezonul 3, cu o noua proba pentru concurenți, intrucat aceștia au fost puși sa adune, legați la ochi, mai multe nuci de cocos din padure sub indrumarea coechipierului. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce au putut sa puna in farfurie concurenții lui Orlando Zaharia in battle-ul doi din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cine a degustat

11:56, 10.05.2024 - In ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 23 aprilie 2024, echipa verde a reușit sa atraga atenția degustatorilor cu un preparat neașteptat. Chef Orlando Zaharia a fost foarte mandru de munca pe care au depus-o concurenții sai in cel de-al doilea battle.

Argumentele impotriva lui Firea

09:15, 04.05.2024 - Primarul Capitalei Nicușor Dan i-a dat replica la, B1TV . Gabrielei Firea, contracandidata sa de la PSD, care a spus despre el ca are “un ritm de melc in administrație“. “Nu știu daca este un indicator la care administrația noastra sa stea mai prost decat administrația Firea. Am luat de cinci ori mai…

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Cine dintre cei patru jurați nu va avea echipa in sezonul 13. Concurenții au fost șocați de veste: ”Un moment nefericit” / VIDEO

23:30, 17.04.2024 - Veste incredibila la Chefi la cuțite! Unul dintre jurați a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 și un concurent iși va pierde cuțitul de aur. Ultimul anunț al Irinei Fodor i-a șocat pe concurenți, caci nu se așteptau la acest lucru. Iata noile reguli și ce se va intampla cu cuțitul sau de aur.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleaca pe Drumul Zeilor

11:40, 26.02.2024 - Cel mai dur reality-show al momentului schimba din nou continentul. Asia Express va duce noua perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar cateva dintre provocarile…

Cand incepe MediCOOL la Antena 1. Dr. Mihail Pautov și Carmen Bruma, primele declarații despre sezonul 6: „A fost o adevarata provocare”

11:41, 20.02.2024 - Dr. Mihail Pautov și Carmen Bruma revin la Antena 1 cu un nou sezon MediCOOL, incepand din 24 februarie, in fiecare sambata, de la 12.00. In cadrul emisiunii se vor aborda subiecte care sunt de mare interes pentru telespectatori.MediCOOL revine pe micile ecrane cu cel de-al șaselea sezon, ce va putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?