Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvăluit

Publicat:

și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la sezonul 7. Iata ce anunț a facut!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!”

09:00, 19.03.2024 - Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” Continue reading Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” at Tabu.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat reguli noi in acest sezon! Ce au dezvaluit chefii și ce noutați ii așteapta

20:55, 18.03.2024 - Prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul nou, difuzata pe 18 martie 2024, a inceput in forța pentru cei patru jurați. Irina Fodor a anun țat care sunt schimbarile cu care vine sezonul 13.

Irina Fodor, primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7 . Cum a fost surprinsa prezentatoarea TV

16:30, 05.03.2024 - Irina Fodor a postat primele imagini de la filmarile Asia Express sezonul 7. Prezentatoarea TV așteapta debutul cursei, la care noua echipe de vedete se intrec pentru marele premiu in valoare de 30.000 de euro.

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleaca pe Drumul Zeilor

11:40, 26.02.2024 - Cel mai dur reality-show al momentului schimba din nou continentul. Asia Express va duce noua perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar cateva dintre provocarile…

Mireasa, sezonul 8. Madi și Sergiu s-au desparțit. Primul mesaj al tinerei dupa ce barbatul a anunțat separarea celor doi

12:20, 11.02.2024 - Sergiu și Madi s-au desparțit! Baiatul a confirmat desparțirea in seara de 10 februarie pe contul sau de Instagram pritnr-un mesaj lung prin care a explicat decizia. La scurt timp a venit și Madi cu partea sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?