Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben şi Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din trei judeţe, până sâmbătă la miezul nopţii

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana sambata la miezul noptii pe rauri din patru bazine hidrografice.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de viituri pe rauri din patru judete. In 28 de județe e cod galben de inundatii

12:40, 24.07.2024 - Institutul National de Hidrologie a emis miercuri o atentionare cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana joi dimineata rauri din patru judete, precum si un cod galben de inundatii, valabil pe mai multe cursuri de apa de pe raza a 28 de judete.

HARTA. Pericol de inundații pe rauri din 25 de județe. A fost emis cod galben de viituri

12:45, 21.07.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de viituri, cu posibile depasiri ale Cotelor de Atentie, pe rauri din 25 judete, valabila pana luni la pranz.

Cod galben de viituri pe rauri din 16 judete, pana joi dimineata

12:45, 17.07.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana joi dimineata pe rauri din 16 judete, printre care și din Arad.

HARTA. Pericol de inundații in mai multe județe din țara pana miercuri dimineața. A fost emis cod galben

13:06, 25.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana miercuri dimineata, pe rauri din opt bazine hidrografice.

Atenționare de inundații in țara. Hidrologii au emis Cod galben pe rauri din 12 județe, pana duminica dimineata

13:10, 08.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana duminica dimineata, rauri de pe raza a 12 judete.

Hidrologi: Cod galben de inundatii pe rauri din 13 judete, pana vineri dimineata

12:16, 30.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana vineri dimineata, rauri de pe raza a 13 judete. Potrivit hidrologilor, in intervalul 30 mai, ora 12:00 – 31 mai, ora 9:00, se vor inregistra viituri rapide, cresteri…

UPDATE Cod galben de viituri pe rauri din judetul Bihor, pana la miezul noptii

15:35, 15.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe doua rauri de pe raza judetului Bihor.

Alerta ANM! Cod galben de viituri pe rauri din sapte judete, pana luni dimineata

13:10, 12.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ((INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana luni dimineata, bazine hidrografice din sapte judete.


Ce parere ai despre aceasta stire?