Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben şi Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din trei judeţe, până sâmbătă la miezul nopţii

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana sambata la miezul noptii pe rauri din patru bazine hidrografice.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare Cod Galben de inundații pe rauri mici din Alba și alte județe din țara. Zonele vizate

10:36, 13.03.2024 - Atenționare Cod Galben de inundații pe rauri mici din Alba și alte județe din țara. Zonele vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, atenționare Cod Galben de inundații valabila pentru județul Alba și alte zone din țara. Cod Galben – pana la ora 16.00…

Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri

12:50, 09.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atenționare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, pana sambata la miezul noptii

13:40, 07.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis miercuri Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii pana sambata la miezul noptii, ținand cont de situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore.

INHGA: Atentionare cod galben de viituri pe rauri din trei judete, pana la miezul noptii

11:36, 06.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe cursuri de apa de pe raza a trei judete.

Cod portocaliu si galben de viituri pe mai multe rauri din tara. Judetele Timis si caras-Severin, mentionate

14:01, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, noi atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana marti la miezul noptii pe rauri din 14 judete. Conform prognozei de specialitate, in intervalul 05 februarie, ora 06:00 – 06 februarie, ora 00:00,…

Cod portocaliu de inundații in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

13:50, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni și marți pe rauri din mai multe județe.

Avertizare emisa de hidrologi: Cod galben si Cod portocaliu de inundatii! Judetele vizate

13:05, 21.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA a emis, duminica, 21 ianaurie, noi atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana luni la miezul noptii pe rauri din patru judete.In intervalul 21 ianuarie, ora 12:00 22 ianuarie, ora 00:00, va fi in vigoare un prim…

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrița, in pericol

12:25, 19.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete.


Ce parere ai despre aceasta stire?