Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clotilde Armand îl atacă necruțător pe șeful Dan Barna. Nu s-a mai putut abține

Publicat:

il ataca pe Dan Barna. Ea da dreptate nemulțumirilor din USR: E greu de acceptat ca unii colegi care s-au luptat in Parlament in ultimii 4 ani cu hidra pesedista nu sunt printre primii pe liste. il ataca necruțator pe Dan Barna Marți, a afirmat, despre nemulțumirile cu privire […] The post il ataca necruțator pe șeful Dan Barna. Nu s-a mai putut abține appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand il ataca pe Ciolacu: „Nu, inteligentule. Va consider hoți”

10:00, 29.04.2024 - Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, declara ca Marcel Ciolacu este un „un golan fals revolutionar care si-a dat BAC-ul la 38 ani”, care nu poate sa dea lectii despre democratie dupa ce a mers „cu teroristii la vanatoare”. Atacul ei vine ca replica la o afirmație a liderului PSD, care spusese ca…

Iohannis, dupa ce PSD și PNL i-au propus pe Firea și Burduja la Primaria Capitalei: „Va fi un pic mai complicat de a menține buna ințelegere in coaliție”

11:06, 23.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, 23 aprilie, la Seul, ca aceasta coaliție PSD-PNL „a fost incurajata de mine”, dar ca el nu s-a implicat in negocierile privind candidații la Primaria Capitalei, purtate timp de 15 ore, pana in noaptea de luni spre marți. „Nu am fost consultat pentru ca nu…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Klaus Iohannis cere noi recruți pentru Armata

12:00, 10.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis cere noi recruți in Armata, in timp ce este in discuție un proiect de lege privind stagiul militar voluntar, care urmeaza sa ajunga in Parlament pentru dezbateri in regim de urgența. Șeful statului a declarat miercuri ca Romania trebuie sa intensifice eforturile pentru a…

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni”

23:35, 15.03.2024 - Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Gaman, dar și faptul ca Peluza nu a fost alaturi de fotbaliști. Cristiano Bergodi crede ca galeria a greșit in momentul in care a ales sa nu…

Nicolae Ciuca, dupa intalnirea cu șeful OCDE: ”Lucrez la acest obiectiv cu aceeași forța ca atunci cand eram premier”

19:30, 13.03.2024 - Nicolae Ciuca s-a intalnit cu Mathias Cormann, secretarul general al OCDE. Premierul susține ca toate proiectele care vizeaza procesul aderarii Romaniei la OCDE vor fi trecute prin Parlament cu rapiditate, cu ajutorul comisiei specializate.

Șeful armatei ucrainene spune ca rușii ataca in est: „Situația este dificila”

16:26, 13.03.2024 - Comandantul sef al armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”, relateaza France Presse.

GSP: Un barbat insista sa-i explice unei jucatoare profesioniste de golf cum sa loveasca mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține sa nu rad"

13:26, 23.02.2024 - Georgia Ball, jucatoare și antrenoare profesionista de golf din Marea Britanie, a postat pe Instagram o scena incredibila traita pe terenul de antrenament. In timp ce-și exersa loviturile și incerca sa iși imbunatațeasca lovitura, exersand mișcarile mai lent decat in mod obișnuit, un strain s-a apropiat…


Ce parere ai despre aceasta stire?