Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă rădăuțeană. Cum se face?

Publicat:

Ingrediente

1 și 1/2 pui
3 morcovi
3 cepe
1 țelina medie
Sare

Pentru dres:

3 galbenușuri
250 g smântâna

Pentru servit:

smântâna
ardei iute

Ciorba radauțeana – Mod de preparare

Ciorba radauțeana este asemanatoare cu ciorba de burta, însa este mult mai simplu de pregatit, fiind și extrem de gustoasa. Ciorba radauțeana este sanatoasa și poate fi ușor pregatit în orice gospodarie.

Carnea de pui se pune la fiert în apa rece cu sare si, din momentul în care începe sa…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

"Gospodina poate face ciorba buna cu ingrediente puține". Declarație bizara a unui consilier al premierului despre spitalele in colaps

07:05, 16.04.2024 - Avertisment fara precedent al Colegiului Medicilor din Romania. In exclusivitate pentru Digi24, șeful instituției spune ca 3 din 10 spitale din țara mai au bani doar pentru salarii, nu și pentru tratarea pacienților. Daniel Coriu spune ca aceste spitale, și vorbim despre zeci, au ajuns doar niște instituții…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Cand se pune smantana in ciorba, de fapt. Asa nu se va branzi si va da un gust special

11:35, 11.03.2024 - Ciorbele sunt preferatele romanilor, iar multe gospodine le prepara frecvent. Pentru a ieși la fel ca la restaurant, acestea țin cont de anumite trucuri. Spre exemplu, cand se pune smantana in ciorba, pentru ca rezultatul sa fie unul delicios și gustos. Cu siguranța nu știați acest lucru! Cand se adauga…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?