Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt viitorii „superbaroni“ ai României. Război fratricid în PSD: Marian Oprişan vs Nicuşor Constantinescu

Publicat:

Potrivit planurilor de regionalizare, tara urmeaza sa fie impartita in opt regiuni de dezvoltare, conduse fiecare de un presedinte ales pe plan local. In fiecare regiune sunt vehiculate numele politicienilor locali.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi fratricid: Hamas acuza Fatah ca a trimis ofițeri de securitate in Gaza

10:56, 01.04.2024 - Gruparea islamista Hamas a acuzat rivalii din cadrul Autoritații Palestiniene ca au trimis ofițeri de securitate in nordul Fatah sub acoperirea securizarii camioanelor cu ajutoare, a anunțat Ministerul de Interne din Gaza, condus de Hamas.

Razboi in Ucraina, ziua 728. Vladimir Putin: Armata rusa va continua inaintarea catre interiorul Ucrainei, dupa ce a cucerit Avdiivka

00:10, 21.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 728. ​​​​​​​Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca trupele ruse isi vor continua ofensiva cu obiectivul de a inainta mai adanc in interiorul Ucrainei, dupa ce au cucerit orasul Avdiivka.

Cum traiesc rușii de rand dupa doi ani de razboi și sancțiuni economice. Paradoxul din orașele unde Putin e nepopular VIDEO

22:01, 17.02.2024 - Un vlogger roman a vrut sa vada cu ochii sai cum o duc in realitate rușii și a mers pentru asta pana in Rusia. Curios, Cosmin Avram a intrat in mai multe supermarketuri din Moscova și a facut un video in care prezinta prețurile alimentelor și le compara cu cele din Romania.

Razboi in Ucraina, ziua 722. Consilier al lui Zelenski: Romania a devenit unul dintre principalii parteneri ai Ucrainei

11:05, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Ucraina, epuizata de razboi, nu mai gasește voluntari pentru front

15:31, 12.02.2024 - La aproape doi ani de la invazia rusa in Ucraina, armata ucraineana are nevoie de voluntari, dar nu se mai inghesuie nimeni sa ajunga pe front ca altadata. Aproape toți cei care au dorit sa se inroleze sunt fie morți sau raniți, fie blocați pe cimpul de lupta in așteptare de noi recruți.

Razboi in Ucraina, ziua 716. Zelenski saluta realizarea unui nou schimb de prizonieri

00:10, 09.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 716. Ucraina si Rusia au anuntat ca au schimbat 100 de prizonieri de razboi din fiecare tabara, la o saptamana dupa ce alte sute de soldati au fost schimbati in urma unui acord de acelasi fel.

Ministrul Apararii: Serviciul militar obligatoriu este exclus. Romania nu este in pericol de razboi

08:26, 06.02.2024 - Ministrul Apararii sustine ca serviciul militar obligatoriu este exclus, insa se discuta despre un servicu miliar voluntar. Tilvar afirma ca Romania nu este in pericol de razboi, nu este in pericol sa fie atacata. Ministrul Apararii , Angel Tilvar, a afirmat, luni seara, ca reintroducerea serviciului…

Rusii au comis peste 120.000 de crime de razboi in Ucraina (parchetul ucrainean)

16:20, 03.02.2024 - Biroul Procurorului General al Ucrainei informeaza ca, de la inceputul invaziei ruse la scara larga, au fost documentate 16.140 de infractiuni impotriva securitații naționale si au fost inregistrate 124.403 crime de razboi comise de ocupantii rusi, relateaza Armia Inform citat de Rador Radio Romania.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?