Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chrissy Teigen, primele declarații, după ce a pierdut sarcina! Mesajul halucinant transmis de vedetă: „Suntem tăcuți”

Publicat:

a facut primele declarații, dupa ce a pierdut sarcina in urma cu cateva saptamani. Vedeta le-a transmis fanilor un mesaj halucinant, alaturi de o dedicație din partea soțului ei, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Phoenix revine pe scena dupa ce Nicu Covaci a fost operat pe creier. Mesajul transmis de legendara trupa

20:15, 26.04.2024 - "In lumina ultimelor evenimente care au necesitat lupta si momente sensibile in sanul familiei phoenix, suntem acum bucurosi , desi cu intarziere sa incepem sezonul de concerte.asa cum v-am promis va tinem la curent cu evolutia lucrurilor , Nicu are in fata un drum lung de recuperare , motiv pentru…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Regele Charles, primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Ce a transmis monarhul: „Cea mai mare mangaiere...”

09:30, 11.02.2024 - Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a facut primele declaratii de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic este foarte increzator ca totul va fi bine intr-un final și iși va reveni. Iata ce a transmis acesta cu privire la starea lui de sanatate!

Gabi Badalau, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi facut o noua cucerire: o colega de sala cu Andreea Ligia. Cum a comentat speculațiile despre presupusa sarcina a tinerei / VIDEO

12:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau a fost, de curand, implicat intr-un triunghi amoros, dupa ce s-a spus ca ar avea o relație cu o antrenoare de fitness, pe nume Andreea Ligia. Situația pare ca s-a complicat, dupa ce au aparut informații in presa potrivit carora omul de afaceri i-ar fi facut curte unei alte antrenoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?