Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cher a cerut plasarea unuia dintre fiii ei, în vârstă de 47 de ani, sub tutelă judecătorească

Publicat:

Cantareata americana Cher a depus in instanta documentele oficiale prin care solicita plasarea unuia dintre fiii ei, , in varsta de 47 de ani, sub tutela judecatoreasca.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața transgender Naomy a murit la varsta de 47 de ani: „Odihnește-te in glorie” VIDEO

17:36, 20.04.2024 - Cunoscuta cantareața transgender Naomy a murit vineri, 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, conform informațiilor facute publice pe rețelele de socializare de o apropiata. Artista era spitalizata in Germania, aflandu-se in coma de mai multe zile.

Naomi, cea mai cunoscuta cantareața transgender din Romania, a murit la varsta de 47 de ani

15:16, 20.04.2024 - Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din Romania, s-a stins din viața la varsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizata in Germania și, din pacate, vineri seara, 19 aprilie 2024, a suferit un accident vascular cerebral, iar eforturile medicilor de a o salva au fost in zadar. Naomi și-a…

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutela consolidata

21:36, 10.04.2024 - Actorul francez Alain Delon a anuntat marti prin intermediul avocatului sau ca nu va face apel impotriva plasarii sale sub tutela consolidata, masura decisa saptamana trecuta de un judecator din centrul Frantei, transmite AFP.

Franța: Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutela / Lupta fratricida continua insa

22:35, 09.04.2024 - Vedeta internaționala a filmului francez Alain Delon a anunțat marți, prin intermediul avocatului sau, ca nu va face apel impotriva plasarii sale sub tutela consolidata, masura decisa saptamana trecuta de un judecator din centrul Franței, potrivit AFP.

DECIZIE JUDECATOREASCA Alain Delon a fost plasat sub tutela judiciara

11:20, 08.04.2024 - Alain Delon, in varsta de 88 de ani, a fost pus sub tutela de catre instanța de justiție, conform unei surse citate de BFMTV și confirmata de CNews. The post DECIZIE JUDECATOREASCA Alain Delon a fost plasat sub tutela judiciara first appeared on Informatia Zilei .

Taylor Swift și iubitul ei au inchis o sala de fitness pentru a se antrena in liniște

18:10, 26.03.2024 - Taylor Swift și Travis Kelce au fost vazuți la sala de fitness dupa ce au și-au aratat corpurile lor lucrate intr-o vacanța luxoasa in Bahamas, unde au fost surprinși iubindu-se ca in prima zi. Cantareața, in varsta de 34 de ani, și iubitul ei de la Kansas City Chiefs, tot in varsta de 34 de... View…


Ce parere ai despre aceasta stire?