Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cer variabil fără precipitații prognozează meteorologii. Ce temperaturi ne așteaptă astăzi

Publicat:

Meteorologii prognozeaza pentru astazi, vreme frumoasa cu presiunea atmosferica ridicata. Cer mai mult variabil fara precipitații și vant slab, cu temperaturi de pana la 31 de grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Cod galben de ingheț: Ce temperaturi ne așteapta

13:05, 22.04.2024 - Ingheturi in toata tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de inghet, care este valabil miine, 23 aprilie, noteaza Noi.md. Astfel, in orele nocturne și ale dimineții se prevad inghețuri: pe arii extinse la suprafața solului cu intensitatea de -1..-3°C și izolat in aer cu intensitatea de -1..-2°C.…

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Temperaturi de pana la 29 de grade Celsius, in weekend. Cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani.

16:50, 29.03.2024 - Meteorologii avertizeaza ca in acest weekend s-ar putea inregistra cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani, iar in unele zone ale Romaniei maximele termice vor ajunge pana la 29 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO – Vremea in Maramureș pana la finele lunii martie

11:46, 19.03.2024 - Avem deja primele zile mai friguroase din martie, iar in zonele montane chiar am avut fulgi de nea, semn ca iarna inca mai poate da semne de revenire. Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ultimele saptamani ale lunii martie. Primele zile din aceasta saptamana vor aduce o vreme relativ…

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?