Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse

Publicat:
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse

Ucrainenii au atacat cu peste 100 de drone instalații militare și baze navale din Crimeea. De asemenea, un alt atac major a vizat o rafinarie din sudul Rusiei, ceea ce a dus la o puternica pana de curent in zona. Ministerul rus al Apararii a transmis ca 102 drone au fost interceptate și distruse. Acesta ar fi cel mai puternic atac cu drone al forțelor Kievului de la momentul in care Rusia a declanșat invazia, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac masiv al Ucrainei. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinarii și instalații militare ruse

13:51, 19.05.2024 - Cel mai mare atac ucrainean de la inceputul razboiului a fost lansat cu peste 100 de drone care au lovit baze navale, rafinarii și instalații militare ruse din Crimeea. De asemenea, un alt atac major a vizat o rafinarie din sudul Rusiei, ceea ce a dus la o puternica pana de curent in zona. Ministerul…

Atac ucrainean masiv cu 100 de drone asupra portului Novorossiysk, asupra Crimeei și a unei rafinarii din Rusia VIDEO

11:46, 17.05.2024 - Ucraina a lansat in noaptea de joi spre vineri un atac masiv asupra unor instalații petroliere din Crimeea ocupata și din regiunile din sud-vestul Rusiei, Kremlinul susținand ca a neutralizat peste 100 de drone aeriene și navale, relateaza AFP și Kyiv Independent.

Ucrainenii ataca din nou pe teritoriul Rusiei - Inca o rafinarie a fost lovita de drone

10:05, 15.05.2024 - Doua drone au lovit o rafinarie de petrol din regiunea Rostov din Rusia in dimineața zilei de 15 mai, provocand explozii la instalație, a susținut guvernatorul Vasily Golubev, noteaza Kyiv Independent.

Ucrainenii au atacat cu drone doua rafinarii de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO

13:25, 27.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a lansat drone asupra a doua rafinarii de petrol și a unui aerodrom militar din regiunea Krasnodar din Rusia in noaptea de vineri spre sambata, a declarat o sursa din forțele de securitate și aparare pentru Kyiv Independent.

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 775: Rusia anunta ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera

07:00, 08.04.2024 - UPDATE:Rusia a anuntat, duminica, ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera Belgorod si Briansk.Regiunile sunt in mod regulat tinta atacurilor din partea Kievului. Ministerul rus al Apararii a precizat ca 12 dintre drone au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. 

Zelenski: atacurile recente cu drone dezvaluie slabiciunile militare ale Rusiei. 12 rafinarii din Rusia, ținte ale loviturilor

19:20, 17.03.2024 - Atacurile recente cu drone asupra unor ținte de pe teritoriul Federației Ruse demonstreaza punctele vulnerabile ale țarii invadatoare și, totodata, capacitațile cu raza lunga de acțiune ale Ucrainei, a subliniat președintele ucrainean Volodimir Zelenski in discursul sau cotidian nocturn, sambata.

Ucraina a lansat drone la 850 de kilometri in adancul Rusiei. Incendiu langa un aeroport din Sankt Petersburg VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Apararea antiaeriana rusa a doborat duminica doua drone ucrainene in regiunea rusa Novgorod, la circa 850 de kilometri nord de granita dintre Rusia si Ucraina, a transmis Ministerul rus al Apararii, relateaza agentia EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?