Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseşte rară. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

Publicat:
Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseşte rară. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

Fata a fost de o frumusete rara. A castigat si titlul de Miss in 2012. Din pacate, a murit la numai 35 de ani. Familia si apropiatii nu-si pot explica tragedia. Tanara a decedat subit. Fanii au contribuit la costurile inmormantarii , in varsta de 35 de ani, care a caștigat concursul de […] The post Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseste rara. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu fara margini! Fosta Regina a Frumuseții a murit subit la 35 de ani. Destinul tragic al lui Jade Leigh Hunt

12:01, 06.04.2024 - Tragedie fara margini! O fosta regina a frumuseții a murit subit la doar 35 de ani! Jade Leigh Hunt, fosta Miss Scoția 2012, s-a stins din viața fulgerator. Rudele și prietenii tinerei sunt șocați, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A murit la doar 35 de ani Jade Leigh Hunt a plecat la ceruri la […]…

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Tragedie la Bacau. O gravida a murit la spital. Familia acuza medicii ca nu au intervenit la timp

15:05, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu și a facut mai multe plangeri la Colegiul Medicilor,…

Tragedie in Dambovița. Un asistent medicala murit subit, sub ochii terifiați ai soției. Barbatul tocmai se intorsese de la spital

10:05, 02.04.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița. Un barbat a murit subit, sub ochii terifiați ai soției sale. Acesta era asistent medical, dar o perioada de confrunta cu probleme de sanatate. Acesta s-a stins din viața la o zi dupa ce s-a intors de la spital.

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?