Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Florin Ristei despre o posibilă relație cu Carmen Grebenișan, după ce a devenit o femeie singură. Artistul ar fi contacat-o când era căsătorită: ”Am aflat că...”

Publicat:

a reacționat pentru prima data, dupa ce fanii i-au sugerat sa profite de divorțul dintre Carmen Grebenișan și . Despre cei doi au existat mai multe zvonuri conform carora ar avea o chimie in competiția , dar amandoi aveau atunci alți parteneri. Iata ce spune artistul acum, despre o posibila relație cu influencerița.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Alina Ceușan despre divorțul finilor, Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Cum a fost anuntața ca se vor separa: „Le sunt alaturi”

18:00, 15.04.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat dupa aproape trei ani de la casatorie, iar Alina Ceușan le este alaturi celor doi. Aceștia au plecat in vacanțe diferite, dar vedeta comunica des cu amandoi. A dezvaluit care ar fi motivul ce a dus la separare!

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Cine este Alex Militaru, de care divorțeaza Carmen Grebenișan. Puțini știu ce studii are și cu ce se ocupa

17:26, 23.03.2024 - Cine este Alex Militaru? Carmen Grebenișan și Alex Militaru au decis sa mearga pe drumuri separate dupa doar trei ani de casatorie. Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de soțul ei in uma cu puțin timp printr-un mesaj lung pe rețelele sociale. Cine este Alex Militaru, de fapt „Acestea…

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! O noua desparțire in showbiz. Vedeta a confirmat / FOTO

15:15, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! Este o noua desparțire in showbiz-ul din Romania. Vedeta a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat fosta concurenta de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Cum au trecut Carmen Grebenișan și Alex Militaru peste geloziile din relație! Soțul ei i-a impus limite: ”Nu eram deschis...”

12:20, 13.03.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru formeaza unul dintre cele mai urmarite cupluri din showbiz, iar judecand dupa imaginile de pe rețelele de socializare, nu ar avea niciodata probleme in relație. Insa, lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi au dezvaluit cum au trecut peste gelozii și peste limitele pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?