Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce nu este bine să pui niciodată în ouăle umplute. Ingredientul care le strică tot gustul

Publicat:

Ouale umplute se numara printre preparatele preferat atat de gospodine, datorita timpului limitat pecare il petrec in bucatarie, cat și de oaspeții care vin la masa de Paște. Iata care este ingredientul extrem de folosit in prepararea acestui aperitiv, dar care le strica tot gustul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

19:15, 27.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Cat au ajuns sa coste ouale cu doar cateva zile inainte de Paște: „Diferența de preț nu este justificata”

14:50, 23.04.2024 - Romanii au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște, de teama scumpirilor. Experții confirma, insa, ca prețurile vor fi tot mai mari odata cu apropierea sarbatorilor pascale. Iata cat au ajuns sa coste ouale la raft!

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…

Cele mai elegante oua de Paște. Cum sa le vopsești

15:25, 16.04.2024 - Exista o mulțime de moduri de a vopsi ouale pentru sarbatorile pascale, dar banuim ca nu ai incercat nicio modalitate eleganta de a respecta aceasta tradiție. In materialul de astazi, iți prezentam tehnica prin care poți obține cele mai superbe oua vopsite de Paște. Cum trebuie sa procedezi. Video Cum…

Nu mai pune zahar sau miere in cafea! Ingredientul fara calorii care ii taie din gustul amar

23:45, 25.03.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi, fara de care mulți nici macar nu iși incep ziua. Puțini sunt cei ce o beau neindulcita, in timp ce alții o consuma cu zahar sau miere. Specialiștii au dezvaluit care este ingredientul ce ii taie gustul amar și nu are nici calorii. Cu ce sa indulcim…

Cu ce sa ungi dovleceii inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul care schimba tot gustul

08:50, 25.03.2024 - Dovleceii sunt legume delicioase și gustoase, care pot fi incluse in numeroase preparate. Fie ca alegeți sa-i gatiți de post sau nu, aceștia ies gustoși de fiecare data. Mulți prefera sa-i gateasca la cuptor, pentru ca sunt o varianta mult mai sanatoasa. De aceea, gospodinele cu experiența țin cont…


Ce parere ai despre aceasta stire?