Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune zahăr sau miere în cafea! Ingredientul fără calorii care îi taie din gustul amar

Publicat:

Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi, fara de care mulți nici macar nu iși incep ziua. Puțini sunt cei ce o beau neindulcita, in timp ce alții o consuma cu zahar sau miere. Specialiștii au dezvaluit care este ingredientul ce ii taie gustul amar și nu are nici calorii. Cu ce sa indulcim […] The post Nu mai pune zahar sau miere in cafea! Ingredientul fara calorii care ii taie din gustul amar appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum pregatesc gospodinele din Ardeal cartofii țaranești de post. Ingredientul care le transforma total gustul

17:15, 17.04.2024 - Cum sa pregatești cartofi țaranești ca in Ardeal, potriviți pentru perioada de post. Ce ingredient sa folosești pentru a transforma gustul legumelor in unul cu totul savuros. O poți face in ciuda restricțiilor. Cat de simplu este sa prepari cartofii țaranești Uneori, un preparat simplu e mai bun decat…

Ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul delicios care schimba tot gustul

15:45, 07.04.2024 - Exista multe rețete, unele mai bune ca altele, cu ajutorul carora poți face un preparat delicios din cartofii bagați la cuptor. Dar, conform unor experți, conteaza sa știi ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor, fiind vorba de ingredientul delicios care schimba tot gustul. Cele…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Cum sa faci pui ca la KFC, varianta sanatoasa. Are mult mai putine calorii, dar gustul e peste asteptari

22:50, 01.03.2024 - KFC este unul dintre cele mai iubite restaurante din lume, ale caror feluri de mancare sunt foarte apreciate. Totuși, este cunoscut ca mancarea de tip fast-food este periculoasa și ar trebui evitata, motiv pentru care au aparut și alternative. Rețeta de pui crispy sanatos Descopera cum poți recrea gustul…

Singurul ingredient care trebuie adaugat in cafea. Uita de zahar sau miere! Asa va avea o aroma speciala

14:55, 18.02.2024 - Obișnuiești sa bei des cafea, insa nu știi cu ce sa o indulcești pentru a nu mai fi atat de amara? Nu este nevoie sa folosești nici zahar, dar nici miere. Un singur ingredient, pe care probabil il ai deja in bucatarie, iți va transforma bautura complet. Așa va avea o aroma cu totul speciala. […] The…

Maioneza fara ulei. Are de 5 ori mai putine calorii, ingredientul care o face pufoasa

20:05, 16.02.2024 - In general, maioneza este o emulsie de galbenuș de ou și ulei. In materialul de astazi, iți vom arata cum poți sa transformi preparatul intr-o magie culinara cu ajutorul rețetei Cristinei Șișcanu Ionescu. Se folosește un ingredient special, ce face sosul pufos. Cum trebuie sa procedezi. Cum poți prepara…


Ce parere ai despre aceasta stire?