Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ SOCIAL ACCES DIRECT / Garofiţa Joana Powell a îmbrăcat portul popular şi a jumulit găina la ţară! "Nu ştiu dacă m-aş putea obişnui cu asta"

Publicat:

a impresionat o tara întreaga. Americanca a venit sa-si cunoasca nu doar parintii naturali români, dar si sa înteleaga mai multe despre cultura si traditiile originilor sale. 

Dupa ce si-a cunoscut parintii naturali, prin intermediul emisiunii "", a mers acasa la cei care i-au dat nastere, pentru a întelege mai multe despre stilul lor de viata si sa-si poata imagina care ar fi putut fi viata ei, daca nu ar fi fost adoptata de americani.

Garofita…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camerele de supraveghere au surprins ultimele momente de viața ale Raisei. „A intrat in curtea matușii sale și nu a mai ieșit de acolo”

18:11, 29.05.2024 - Apar detalii șocante in cazul fetiței ucise din Dolj. Verișorul adolescent al micuței de doar doi ani, gasita moarta intr-o rapa dupa ce disparuse de acasa, este principalul suspect de crima. Baiatul de 15 ani și parinții sai au fost ridicați și duși la audieri. Oamenii legii au schimbat și incadrarea…

Nepotul lui Tzanca Uraganu a prevestit ce boala are cu o luna inainte ca parinții lui sa afle diagnosticul. Lucas i-a șocat pe toți, inainte sa moara: ”Dumnezeu a vorbit prin copilul meu”

10:10, 11.05.2024 - Nepotul lui Tzanca Uraganu continua sa șocheze, chiar și dupa ce s-a stins din viața. Lucas a prevestit boala pe care o are inca dinainte ca medicii sa le spuna parinților sai diagnosticul. Cu toții sunt convinși ca Lucas avea o legatura stransa cu Dumnezeu inainte sa se stinga din viața. Iata ce a…

Acces Direct. Parinții intorși din strainatate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastra...” / VIDEO

18:50, 01.05.2024 - Parinții intorși din strainatate sunt șantajați de bunici? Denisa este intr-o situația disperata și nu știe ce sa mai faca, deoarece nu-și mai poate lua fetița de la familia ei. Iata ce a marturisit femeia despre situația șocanta in care se afla!

Ce meserie au parinții iubitului Andreei Balan

00:25, 29.04.2024 - Ce meserie au parinții iubitului Andreei Balan Andreea Balan este mai fericita ca niciodata de cand in viața ei a aparut Victor Cornea. Cei doi sunt sunt extrem de indragostiți, iar asta se vede cu ochiul liber din pozele in care apar impreuna. Sportivul s-a integrat perfect in familia Andreei și se…

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Leo, tanarul gasit la o stana. Ce le-au spus polițiștii parinții dupa ce au vrut sa depuna plangere: „Sa facem comuna de ras”

19:15, 12.04.2024 - Leo a fost dat disparut de parinți și s-a intors acasa dupa 12 zile in care familia nu a mai știut nimic de el. Ieri, tatal lui a mers impreuna cu tanarul sa depuna plangere, atunci cand ar fi fost luați amandoi la rost de polițiști pentru ca au chemat in comuna echipa Acces Direct și au vorbit despre…

Marturia unui dependent de jocuri de noroc de la 15 ani: „Pacanelele mi-au distrus viața! Cred ca sunt mai periculoase decat drogurile”

08:30, 05.04.2024 - Mihai, un nume fictiv pe care tanarul intervievat a ales sa-l poarte, este un dependent de jocuri de noroc, un dependent recunoscut și asumat. „Eu sunt sclavul jocurilor de noroc! (…) Mi mi s-a scurtcircuitat creierul! (…) Este boala secolului. Este o boala pe care nu o depisteaza nimeni! (…) Mi-am…

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?