Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât se ține pieptul de pui la cuptor. Secretul ca să nu îți mai iasă uscat

Publicat:

Cand vine vorba despre cina, nu exista nimic mai ușor sau mai versatil decat pieptul de pui fara os și fara piele. Poți sa il gatești in multe feluri, dar cel mai simplu este la cuptor. Totuși, cat se ține pieptul de pui la cuptor astfel incat sa nu iasa uscat și fara niciun gust? […] The post Cat se ține pieptul de pui la cuptor. Secretul ca sa nu iți mai iasa uscat appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cum functioneaza toaletele avioanelor, de fapt. Secretul stiintific din spatele acestui detaliu

19:10, 15.03.2024 - V-ați gandit vreodata la modul in care funcționeaza avioanele? Un obiect de zeci de tone care ajunge in aer și ne transporta la destinația noastra in siguranța. Cu toate aceste, la ce ne gandim mai puțin sunt funcțiile zilnice care au loc la bord. Cum funcționeaza toaletele avioanelor Folosirea apei…

Ce faci cu florile primite pe 8 martie. Asa te poti bucura de ele in fiecare an, secretul florarilor 

12:40, 07.03.2024 - Tradițional, in ziua de 8 martie, femeile primesc flori in semn de recunoștința și aprecieze. Cele mai comune flori de oferit in aceasta zi sunt zambilele, narcisele sau lalelele. Dar ce faci cu florile primite pe 8 martie astfel incat sa reziste mai mult timp? Din pacate, multe dintre aceste flori…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?