Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai fierbe ardeii umpluți în apă. Altul este secretul ca să iasă ca la bunica

Publicat:

Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare zi, chiar daca multe gospodine obișnuiesc sa il pregatesc in […] The post Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se face scrobul in Moldova. Reteta veche de care vei deveni rapid obsedat, e un deliciu

21:15, 18.04.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cum se prepara scrob ca in Moldova. In continuare poți consulta cateva tips-uri pentru a obține un fel de mancare savuros, precum și lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Tips-uri pentru…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Amestecul pe care sa-l torni peste ardeii umpluți. Vor ieși delicioși de la cuptor

22:26, 19.02.2024 - Doua ingrediente din bucatarie formeaza un amestec special, care poate da o nota deosebita ardeilor umpluți. Daca sosul este turnat deasupra mancarii, inainte de a fi data la flacara mica la cuptor, rezultatul va fi curcubeu pe cerul gurii. Afla in continuare cum trebuie sa procedezi. Ingredientele…

Ce sa pui in apa in care fierbe fasolea pentru ca boabele sa ramana intregi. Asa vei avea o mancare aspectuoasa

12:55, 12.02.2024 - Vrei sa gatești fasole? Playtech Știri iți prezinta cateva secrete ale unui preparat perfect. Cum trebuie sa procedezi pentru a te bucura de un rezultat final ca in carțile de bucate. Ingredientul pe care sa-l adaugi in apa cu fasole, pentru ca boabele sa ramana intregi, dar sa fie și moi. Secretele…


Ce parere ai despre aceasta stire?