Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen de la Sălciua, hotărâtă să îl dea în judecată pe Nelu Popa, fostul ei saxofonist! Bărbatul i-a adus acuzații grave. Declarații exclusive

Publicat:

Carmen de la Salciua il da in judecata pe fostul component al formației ei, . Artista a reacționat la acuzațiile pe care barbatul i le-a adus, dar vorbeste și despre discuțiile pe care le-a avut cu saxofonistul atunci cand acesta a parasit formația.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!

Carmen de la Salciua, declarații exclusive dupa moartea lui Mile Povan. Cei doi erau colegi de breasla: "Era un om bland" / VIDEO

15:21, 28.02.2024 - Mile Povan a murit in cursul zilei de marți, 27 februarie 2024, și a sfașiat sufletele multor persoane. Anunțul tragic al decesului sau a adus tristețe in sufletele multor ascultatori ai muzicii populare, dar și in randul apropiaților. Carmen de la Salciua, una dintre colegele regretatului cantareț,…

Gheorghe Turda a ramas blocat in fosta casnicie! De ce nu iși poate reface artistul viața. Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Gheorghe Turda, confesiuni nemaifacute. Artistul vorbește despre viața personala și despre fosta soție, pe care o compara cu femeile care au urmat in viața lui. Cantarețul a ramas ancorat in fosta casnicie.

Carmen de la Salciua, reacție dupa ce s-a spus ca este insarcinata! Artista a clarificat zvonurile: ”La momentul potrivit...” / VIDEO

09:15, 08.02.2024 - Carmen de la Salciua a reacționat dur, dupa ce fanii au spus despre ea ca este insarcinata. Artista a aparut intr-un fragment din urmatorul ei videoclip, iar urmaritorii au trecut la concluzii. Citind comentariile, artista a decis sa clarifice situația și sa spuna care este adevarul.

Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadourile primite! Declarații exclusive!

23:45, 06.02.2024 - Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadouri. Dupa ce povestea dintre bruneta și Rubi, cea despre care spunea vedeta ca i-a fost iubita, a ajuns la tribunal, lucrurile se complica. Cele doua femei au stat fața in fața.


Ce parere ai despre aceasta stire?