Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CARMEN BRUMĂ: "Am zile când sunt chiaună. Nu am timp de depresie post-natală"

Publicat:

Proaspata mamica recunoaste ca este foarte ocupata. "Am zile in care sunt chiauna. Avem noroc, ii place sa doarma noaptea. Se trezeste doar o data sau de doua ori pe noapte, avem nopti linistite. Ziua nu doarme mult, doarme fragmentat, are chef de joaca", a spus ea.

nu a intrat in depresie dupa nastere. "Am atatea de facut incat nu am timp de depresie. Decat sa fiu depresiva nu mai bine dorm, nu mai bine fac antrenamente?!", a mai declarat iubita lui , scrie wowbiz.ro.

"Nu imi pare rau ca am nascut natural, as face aceeasi alegere daca m-as putea intoarce…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagine rara cu fiul lui Carmen Bruma și al lui Mircea Badea. Vlad a implinit zece ani

15:25, 21.05.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea au impreuna un baiețel care a implinit recent zece ani. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea TV a aratat o noua imagine cu fiul lor, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați.

Imagine rara cu fiul lui Mircea Badea și al lui Carmen Bruma. Vlad a implinit zece ani

15:00, 21.05.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea au impreuna un baiețel care a implinit recent zece ani. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea TV a aratat o noua imagine cu fiul lor, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați.

Alimentele pe care Carmen Bruma le consuma in postul Paștelui. De ce sunt atat de importante

15:30, 21.03.2024 - Carmen Bruma, in varsta de 46 de ani, este adepta un stil de viata sanatos, astfel ca de cele mai multe ori, ea da sfaturi fanilor de pe contul de socializare, cu privire la alimentatia pe care ar trebuii sa o urmeze.Pentru ca am intrat deja in postul Paștelui, partenera lui Mircea Badea a dezvaluit…

Mircea Badea a descoperit cea mai usoara varianta de a slabi. Iubitul lui Carmen Bruma nu e de acord cu dietele: „Habar n-au caloriile cat e ceasul”

19:46, 20.03.2024 - Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Este un personaj controversat, care spune mereu lucrurilor pe nume și nu are nicio reținere. De data aceasta, iubitul lui Carmen Bruma a dezvaluit cea mai buna varianta de slabit și a explicat de ce nu e de acord cu dietele. Mircea…

Oslea Hike & Ride Challenge are loc sambata, 16 martie 2024

21:30, 13.03.2024 - A sosit momentul mult așteptat pentru toți pasionații sporturilor de iarna. Dupa o amanare, cauzata de lipsa zapezii, organizatorii competiției Oslea Hike & Ride Challenge, au anunțat faptul ca aceasta va avea loc sambata, 16 martie. „Acum ca știm sigur ca ne (re)vedem, e momentul sa va…


Ce parere ai despre aceasta stire?