Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Budinca de griș, un desert tradițional românesc

Publicat:
Budinca de griș, un desert tradițional românesc

Budinca de griș, un desert tradițional romanesc simplu și confortabil, este iubita pentru versatilitatea sa și asociata adesea cu dulceața de fructe de padure, reprezentand o legatura dulce intre amintirile copilariei și bogația naturala a Romaniei. The post Budinca de griș, un desert tradițional romanesc first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul traditional romanesc care i-a dat gata pe straini. Nu este vorba despre papanasi! Sigur il adori si tu

00:35, 27.04.2024 - Desertul traditional romanesc care face furori printre turiștii straini! Cei care ajung in Romania adora aceasta prajitura. Nu este vorba despre papanasii cu dulceața și smantana, ci despre alt preparat delicios și aromat. Se afla in topul preferințelor strainilor! Desertul romanesc adorat de straini…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

17:06, 26.04.2024 - Temperatura de coacere este foarte importanta in realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafața și pufos. Iata care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.

Tort Medovik: Desert tradițional Rusesc cu miere și smantana

08:05, 26.04.2024 - Medovik, un tort tradițional rusesc, este format din straturi de biscuiți cu miere intercalate cu crema de smantana, apreciat pentru textura sa moale și gustul subtil. The post Tort Medovik: Desert tradițional Rusesc cu miere și smantana first appeared on Informatia Zilei .

DESERT Alivanca moldoveneasca, un desert tradițional romanesc

07:35, 16.04.2024 - Alivanca este un desert rustic din Moldova și Bucovina, preparat cu malai, lapte, branza de vaci și oua, apreciat pentru simplitatea și gustul sau autentic. The post DESERT Alivanca moldoveneasca, un desert tradițional romanesc first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Elevii cer testare antidrog in școli

17:45, 13.04.2024 - Elevii din București iși doresc testarea antidrog in școli, ca masura de prevenție a unui fenomen scapat total de sub control. The post INVAȚAMANT ROMANESC Elevii cer testare antidrog in școli first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Profesorii care participa la simularile examenelor naționale primesc puncte in fișa de (auto)evaluare

16:31, 09.04.2024 - Cadrele didactice care participa la simularile examenelor naționale pot sa primeasca 3 puncte in fișa de (auto)evaluare pentru gradația de merit 2024, potrivit unui proiect pus in consultare publica  .... The post INVAȚAMANT ROMANESC Profesorii care participa la simularile examenelor naționale primesc…

EXPLORAND EXTREMELE VARSTEI Cei mai tineri parinți din istorie și cazul romanesc de excepție

12:56, 07.04.2024 - Cei mai tineri parinți care s-au nascut la noi in țara sunt Elena Chiritescu, de 10 ani și verișorul acesteia, Gheorghe Mecic, in varsta de 13 ani. The post EXPLORAND EXTREMELE VARSTEI Cei mai tineri parinți din istorie și cazul romanesc de excepție first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT ROMANESC Noile planuri-cadru pentru liceu nu sunt finalizate nici in martie

20:05, 26.03.2024 - Ligia Deca, Ministrul Educației, a declarat, luni, in cadrul unei conferințe de presa, ca variantele intermediare ale planurilor-cadru pentru liceu „nu respectau cele trei principii cumulativ și atunci am rugat grupurile de lucru sa reanalizeze”. The post INVAȚAMANT ROMANESC Noile planuri-cadru pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?