Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Temperatura ideală la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

Publicat:

Temperatura de coacere este foarte importanta in realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafața și pufos. Iata care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce se invelesti cozonacul inainte de a-l pune la frigider pentru a rezista proaspat mai multe zile. Astfel va ramane pufos

12:51, 06.05.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatori, iar daca ai pregatit cațiva cozonaci de Paște, cu siguranța nu vrei sa arunci nici macar o bucațica, avand in vedere cat de greu se fac și cat trebuie framantat. Dar pentru ca acest preparat este pufos și are o  umplutura bogata, poate fi dificil sa-l…

Cat costa un kilogram de cozonac, de Pastele 2024. A ajuns un desert pe care romanii nu prea si-l mai permit

11:25, 03.05.2024 - Cozonacul nu trebuie sa lipseasca din casa romanilor, de Paste! Dar, oare, se mai poate intampla asta in anul 2024, din cauza infliatiei galopante si a scumpirilor in lant? Cozonacii sunt mai scumpi in medie cu 10% fața de anul trecut, asta din cauza costurilor ridicate la zahar și ciocolata, spun patiserii.…

Cozonacul a ajuns un desert de lux. Cu cat a crescut pretul fata de anul trecut?

10:45, 03.05.2024 - Cozonacul a ajuns sa fie un desert de lux in acest an. Preturile incep de la 40 de lei si urca pana la 120 de lei, in bacaniile de specialitate. Sunt mai scumpi in medie cu 10 fata de anul trecut, asta din cauza costurilor ridicate la zahar si ciocolata, spun patiserii.Estimarea este ca se vor vinde…

3 modele de vitrina calda, pentru mentinerea sendvisurilor la temperatura ideala

14:15, 30.04.2024 - In cadrul industriei ospitalitatii, mentinerea alimentelor la temperatura ideala pentru consum imediat este esentiala pentru a asigura calitatea si siguranta alimentara. Printre aceste produse, se numara si sendvisurile, care reprezinta o optiune populara si apreciata in Romania. Pentru a pastra prospetimea…

DESERT Alivanca moldoveneasca, un desert tradițional romanesc

07:35, 16.04.2024 - Alivanca este un desert rustic din Moldova și Bucovina, preparat cu malai, lapte, branza de vaci și oua, apreciat pentru simplitatea și gustul sau autentic. The post DESERT Alivanca moldoveneasca, un desert tradițional romanesc first appeared on Informatia Zilei .

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile

10:01, 03.04.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru…

Rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert tradițional ca la carte pentru luna martie

11:25, 28.02.2024 - Mucenicii se sarbatoresc an de an la data de 9 martie atunci cand Biserica Ortodoxa ii praznuiește pe cei 40 de Sfinti Mucenici. Insa, gospodinele desavarșite iși pregatesc inca de pe acum rețeta preferata a acestui desert. Iata rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert…


Ce parere ai despre aceasta stire?