Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune lapte sau ouă în cozonac. Așa va rămâne pufos până la 3 zile

Publicat:
Nu mai pune lapte sau ouă în cozonac. Așa va rămâne pufos până la 3 zile

Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru cel mai pufos cozonac […] The post Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu iese cozonacul pufos. Iata ce greșeli faci

18:35, 30.04.2024 - Exista cateva motive din cauza carora cozonacul nu iese pufos. Cei care au mai facut pana acum acest desert tradițional cunosc bine secretele ca acesta sa iasa pufos, sa se rupa in fașii și sa aiba o umplutura suficienta. Daca nu ai experiența in bucatarie și te intrebi de ce nu iese cozonacul pufos,…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Nu mai pune lapte in prajituri. Pontul marilor bucatari pentru un aluat pufos și fin. Toți invitații iți vor cere inca o felie

14:35, 06.04.2024 - Nu mai pune lapte in prajituri! Majoritatea gospodinelor, pana de curand, foloseau lapte ca ingredient principal pentru aluatul prajiturilor, dar acum lucrurile s-au schimbat, dupa ce au aflat care este pontul marilor bucatari pentru un aluat pufos și fin. Care este pontul marilor bucatari pentru un…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?