Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Brazilianca" lui Bolt, primele declaratii dupa noaptea petrecuta impreuna. Ce a facut sportivul dupa dezvaluirile fetei

Publicat:

Cel mai rapid om din lume nu se grabeste deloc cand vine vorba de dragoste :) Cel putin asa spune tanara cu care a petrecut dupa obtinerea celor trei medalii de aur la de la Rio. Britanicii de la au gasit-o pe , brazilianca de 20 de ani si mama a doi copii, si au aflat detalii picante despre noaptea pasionala petrecuta de cei doi impreuna.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale barbatului din Botoșani care și-a ucis nepoata in varsta de 8 ani

16:11, 25.05.2024 - Barbatul suspectat ca a violat și ucis o fetița de 8 ani, al carei trup a fost gasit la marginea unei paduri din comuna Albești, in Botoșani, este unchiul acesteia și și-a recunoscut faptele.

Cabral, primele declarații dupa ce a fost surprins din nou cu o femeie in toiul nopții: „Ar fi ieșit niște probleme in familie?”

14:10, 21.05.2024 - Cabral a reacționat și a facut primele declarații dupa ce in presa au aparut noi imagini cu el și o alta femeie. Prezentatorul de la PRO TV a explicat ce s-a intamplat, de fapt.De 1 Mai, Cabral a petrecut intr-un club de fițe din Mamaia, in timp ce Andreea Ibacka a preferat sa ramana acasa cu cei doi…

Actorul Florin Piersic, primele declarații: „Tineti-ma aproape, pentru ca mai am de spus multe povesti minunatului meu public”

09:05, 14.05.2024 - Actorul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foisor, dupa ce anterior fusese internat la Institutul Matei Bals si Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj Napoca. Acesta se confrunta cu mai multe probleme medicale, dar starea sa de sanatate se amelioreaza usor, dupa cum au…

Gimnasta lui Putin, primele declarații dupa desparțirea de țarul de la Kremlin: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

16:50, 09.05.2024 - La inceputul acestui an, Alina Kabaeva a fost din nou in centrul atenției, fiind subiectul unor zvonuri care au captivat presa internaționala. Se spune ca Alina ar fi avut o relație secreta cu președintele rus Vladimir Putin timp de aproximativ doua decenii, din care ar fi rezultat doi copii.Cu toate…

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, lovitura pentru fostul impresar. Artista a fost despagubita cu sute de mii de lei. Primele declarații despre proces / VIDEO

16:45, 04.04.2024 - Otilia Bilionera și fostul impresar au fost intr-un „razboi” o buna perioada, ca intr-un final, artista aiba caștig de cauza in fața lui. Barbatul i-a cerut in instanța sa renunțe la numele de scena „Bilionera”.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.


Ce parere ai despre aceasta stire?