Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, după moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabilă”

Publicat:

Jucatoarea de tenis belarusa , in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Aryna Sabalenka, prima reacție dupa moartea fostului ei iubit: „Este o tragedie inimaginabila, inima mea este franta”

09:00, 21.03.2024 - Tenismena Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, a transmis miercuri seara ca moartea lui Konstantin Koltsov este o „tragedie inimaginabila”, dezvaluind totodata ca cei doi nu mai formau un cuplu, intr-o prima reacție avuta dupa decesul fostului jucator profesionist de hochei. „Moartea lui Konstantin este o…

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Rasturnare de situație in cazul morții iubitului Arinei Sabalenka: declarația tenismenei schimba toate ipotezele inițiale

08:25, 21.03.2024 - "Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, deși nu mai eram impreuna, inima mea este franta", a scris Aryna Sabalenka intr-o postare pe Instagram. Konstantin Koltsov, un fost jucator de hochei pe gheața, a murit luni, la varsta de 42 de ani, in Miami, in ceea ce poliția a descris drept…

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

O noua ipoteza despre moartea lui Konstantin Koltsov, iubitul Arinei Sabalenka. Ce spun politistii din Miami

19:30, 19.03.2024 - Moartea fostului jucator de hochei pe gheata din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratata ca o „aparenta sinucidere", a anuntat, marti, politia din Miami-Dade, citata de presa internationala, transmite observatornews.ro.

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…


Ce parere ai despre aceasta stire?