Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacție a Arinei Sabalenka, după moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabilă, chiar dacă nu mai eram împreună”

Publicat:
Prima reacție a Arinei Sabalenka, după moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabilă, chiar dacă nu mai eram împreună”

a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui , survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Aryna Sabalenka, prima reacție dupa moartea fostului ei iubit: „Este o tragedie inimaginabila, inima mea este franta”

09:00, 21.03.2024 - Tenismena Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, a transmis miercuri seara ca moartea lui Konstantin Koltsov este o „tragedie inimaginabila”, dezvaluind totodata ca cei doi nu mai formau un cuplu, intr-o prima reacție avuta dupa decesul fostului jucator profesionist de hochei. „Moartea lui Konstantin este o…

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Rasturnare de situație in cazul morții iubitului Arinei Sabalenka: declarația tenismenei schimba toate ipotezele inițiale

08:25, 21.03.2024 - "Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, deși nu mai eram impreuna, inima mea este franta", a scris Aryna Sabalenka intr-o postare pe Instagram. Konstantin Koltsov, un fost jucator de hochei pe gheața, a murit luni, la varsta de 42 de ani, in Miami, in ceea ce poliția a descris drept…

Arina Sabalenka, sprijinita de mai multe jucatoare dupa moartea iubitului ei - Ce spun Paula Badosa si Jessica Pegula

11:50, 20.03.2024 - Jucatoarea spaniola de tenis Paula Badosa a declarat, marti seara, ca Arina Sabalenka este cea mai buna prietena a ei si ca ii este foarte greu sa o vada suferind dupa moartea iubitului ei, Konstantin Koltsov, potrivit news.ro "Am vorbit mult cu ea. Stiu exact prin ce trece. Este un soc si pentru…

O noua ipoteza despre moartea lui Konstantin Koltsov, iubitul Arinei Sabalenka. Ce spun politistii din Miami

19:30, 19.03.2024 - Moartea fostului jucator de hochei pe gheata din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratata ca o „aparenta sinucidere", a anuntat, marti, politia din Miami-Dade, citata de presa internationala, transmite observatornews.ro.

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?