Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bine de ştiut! Cinci numere ce concurează cu numărul ghinionist 13

Publicat:

Chiar daca 13 a fost asociat cu ghinionul, nu este singurul numar plin de inteles irational, scrie descopera.ro.

Unsprezece

Este peste tot. Sau, cel putin, asta cred oamenii. Numarul 11 a devenit centrul superstitiilor oamenilor care cred ca il vad peste tot. Unsprezece probabil apare in mintea oamenilor deoarece este un sablon usor de memorat.

666

Un numar puternic in teologia crestina, 666 a reusit sa dea cateva frisoane oamenilor. Numarul este vazut malefic. Dupa cum spunea regele James in Biblie: „Aici este intelepciune. Lasa-l pe cel care intelege rezolvarea…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Aniversarea Simfoniei a noua de Beethoven la Ateneul Roman: 200 de ani de la premiera

12:11, 14.05.2024 - Prin concertele vocal-simfonice de joi, 16 mai si vineri, 17 mai 2024, Filarmonica George Enescu sarbatoreste implinirea a doua secole de la prima auditie a uneia dintre cele mai importante partituri din literatura de gen: Simfonia a noua de Ludwig van Be

Aniversarea Simfoniei a noua de Beethoven: 200 de ani de la premiera

19:40, 13.05.2024 - Prin concertele vocal-simfonice de joi, 16 mai si vineri, 17 mai 2024, Filarmonica George Enescu sarbatoreste implinirea a doua secole de la prima auditie a uneia dintre cele mai importante partituri din literatura de gen: Simfonia a noua de Ludwig van Beethoven. Cu a sa Oda a bucuriei de Friedrich…

Intoxicația cu plumb, cauza surditații marelui Beethoven?!

13:06, 12.05.2024 - Analizele ADN ale șuvițelor de par ale celebrului Ludwig van Beethoven au evidențiat un nivel ridicat de plumb, ceea ce ar putea fi o explicație a numeroaselor sale probleme de sanatate. Un studiu publicat recent arata ca surditatea și tulburarile gastrointestinale de care suferea compozitorul ar putea…

De la Bach la Enescu – confluențe muzicale – subiect al emisiunii Dialog intercultural din 1 MARTIE 2024, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:11, 01.03.2024 - Stimați prieteni, astazi, relatam de la vernisajul expoziției De la Bach la Enescu – confluențe muzicale, eveniment care s-a desfașurat, nu demult, la Iași, in sala „B. P. Hasdeu” din incinta Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Reprezentanții bibliotecii aduc in atenția publicului o…

Au analizat ADN-ul lui Beethoven, extras dintr-o șuvița de par, iar concluzia a fost uluitoare

11:30, 26.02.2024 - Analize recente ale ADN-ului din mostre autentificate de par arata posibila cauza a morții compozitorului Ludwig van Beethoven, dupa 200 de ani de la trecerea sa in neființa. Astazi nu mai este niciun secret faptul ca unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a cunoscut vreodata lumea a fost surd…

Secretul din parul lui Beethoven. O descoperire uimitoare dupa 200 de ani

10:00, 26.02.2024 - Secretul din parul lui Beethoven. O descoperire uimitoare dupa 200 de ani. Moartea compozitorului german Ludwig van Beethoven a fost probabil rezultatul unei infecții cu hepatita B, exacerbata de consumul de alcool și de numeroșii factori de risc pentru...

Concluziile surprinzatoare ale studiului care a analizat ADN-ul lui Beethoven, extras dintr-o șuvița de par

08:06, 26.02.2024 - Compozitorul german Ludwig van Beethoven a murit in martie 1827, dupa o boala prelungita. Imobilizat la pat inca de la Craciunul precedent, a fost atacat de icter, avea membrele și abdomenul umflate, iar fiecare respirație era o lupta. O echipa de cercetatori a aflat, pe baza dovezilor ADN, ce boala…

Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” Iași: Expoziția ”De la Bach la Enescu – confluențe muzicale”

12:26, 19.02.2024 - De la Bach la Enescu – confluențe muzicale Cultura muzicala universala, legata indisolubil de literatura, filosofie și celelalte arte, reunește operele compozitorilor ieșiți din anonimat prin intermediul unor creații unice, care i-au consacrat definitiv. Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu”…


Ce parere ai despre aceasta stire?