Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Dragusanu, complet blonda si mult mai "plinuta"! Reactia fanilor: "Semeni cu Anda Adam"

Publicat:

a postat o fotografie inedita pe o retea de socializare. Vedeta apare cu parul blond, dar se pare ca imaginea dateaza de ceva ani.


In aceasta dimineata, s-a gandit sa le faca ziua mai frumoasa fanilor de pe o retea de socializare, unde a postat o fotografie inedita.



Vedeta apare cu parul blond, iar acest detaliu o schimba complet pe iubita lui . au reactionat imediat la vederea imaginii. "Aici erai un pic mai grasuta si iti statea super bine", a scris o tanara.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Angela Similea la 77 de ani. Barbatul alaturi de care apare in cea mai recenta fotografie

18:10, 21.03.2024 - Un talent uriaș, o frumusețe fara varsta, o cariera la care orice muzician viseaza. Angela Similea este una dintre cele mai iubite și admirate femei din Romania. Artista este o prezența tot mai rara in spațiul public. Oamenii au fost uimiți sa vada cum arata Angela Similea la 77 de ani. Cine este barbatul…

Mircea Badea, intr-o postura inedita. Vedeta TV va comenta Formula 1: „Nu am ratat nicio cursa”

10:56, 29.02.2024 - Mircea Badea va fi vazut intr-o noua postura. Vedeta TV va comenta Formula 1, dupa ce Antena 1 și Antena 3 au reușit sa obțina drepturile de difuzare si vor transmite calificarile si cursele.

Ce suma a primit Usher pentru show-ul de la SuperBowl 2024! Pentru 30 de secunde de publicitate in pauza evenimentului s-a platit 7 milioane de dolari

13:55, 13.02.2024 - Usher a fost regele momentului artistic de la finala SuperBowl 2024. Pauza concertistica in care momentul publicitar atinge an de an cele mai mari recorduri, de milioane de dolari. Vedeta r&b Usher și invitații sai au facut deliciul celor peste 100 de milioane de telespectatori, medie anuala inregistrata…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat! Ce fotografie a postat afaceristul pe rețelele de socializare / FOTO

20:50, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, din nou impreuna. Cei doi indragostiți nu au putut sa stea prea mult timp unul fara celalalt și s-au impacat. Afaceristul a postat o fotografie alaturi de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amandoi imbracați la patru ace.

Reacția lui Gheorghe Turda atunci cand a aflat ca Elena Merișoreanu, colega lui de breasla, a apelat la interventiile estetice. Ce crede despre Bianca Dragușanu!

16:40, 11.02.2024 - Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi dintrei cei mai apreciati artiști de muzica populara. Ce doi sunt și prieteni, participand de multe ori impreuna la diverse evenimente. Recent, cantareata a dezvaluit ca a apelat la o noua intervenție estetica, iar acum, intrebat despre acest subiect, Turda…


Ce parere ai despre aceasta stire?