Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belgianul Marouane Fellaini, suspendat 3 meciuri

Publicat:

Marouane Fellaini Mijlocasul international belgian Marouane Fellaini a fost suspendat 3 meciuri pentru ca l-a lovit cu capul pe un adversar, în meciul din Campionatul englez de fotbal dintre clubul sau, Everton, si Stoke, de sâmbata.

În timpul meciului, Fellaini, 25 de ani, nu a fost sanctionat de arbitru, acesta nevazând gestul.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un jucator argentinian, suspendat cinci ani de ITIA pentru trucarea de meciuri

11:06, 09.05.2024 - Tenismanul argentinian Eduardo Agustin Torre a fost suspendat pentru o perioada de cinci ani de Agentia Internationala de Integritate a Tenisului (ITIA), dupa ce a fost gasit vinovat de 35 de incalcari ale Programului Anticoruptie din Tenis (TACP), relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani, SUSPENDAT pentru doua meciuri dupa scandalul cu Dinamo

09:25, 27.04.2024 - Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani, SUSPENDAT pentru doua meciuri dupa scandalul cu Dinamo Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, a fost suspendat pentru doua meciuri de catre Comisia de Disciplina a Federației Romane de Fotbal (FRF), in ședința desfașurata luni, in urma primirii unui cartonaș…

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

Și-a invins din nou foștii colegi, dar ramane cu picioarele pe pamant: „Mai avem 10 meciuri, nu e ca și cum am caștigat campionatul!”

13:36, 10.03.2024 - Razvan Oaida (26 de ani), mijlocașul Rapidului, ramane cu picioarele pe pamant dupa succesul rasunator in fața liderului FCSB, scor 4-0. Venit la Rapid in aceasta vara liber de contract chiar de la rivala FCSB, Razvan Oaida i-a invins pe roș-albaștri in ambele meciuri din sezonul regular. A fost 2-1…

Guendouzi (Lazio), suspendat doua meciuri dupa eliminarea din meciul cu AC Milan

20:25, 05.03.2024 - Mijlocasul francez de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, eliminat vineri in timpul suplimentar de joc in meciul dintre echipa sa si AC Milan, a primit o suspendare de doua meciuri, a anuntat marti Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP. Guendouzi a fost sanctionat "pentru ca in minutul 51 al reprizei secunde…

Francezul Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj

20:55, 29.02.2024 - Mijlocasul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron in august 2023, a fost condamnat la patru ani de suspendare de catre tribunalul antidoping italian, a anuntat, joi, clubul de fotbal Juventus Torino pentru AFP.

Artur Ionița a jucat meciul cu numarul 300 in campionatul Italiei

18:01, 18.02.2024 - Mijlocașul in virsta de 33 de ani, Artur Ionița, a jucat astazi meciul cu numarul 300 in campionatul italian. Ionița a jucat 75 de minute pentru Lecco in meciul din Serie B cu Cosenza (1:3). Jucatorul moldovean s-a transferat in campionatul Italiei in anul 2014 cind s-a alaturat formației Verona. {{725066}}In…


Ce parere ai despre aceasta stire?