Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BeBe Confort Piteşti! Produs nou în magazin! Babymoov Nutribaby – Robot pentru bucătărie 5 în 1

Publicat:

! Produs nou in magazin! – Robot pentru bucatarie 5 in 1 Diversificarea este o etapa importanta in dezvoltarea bebelusilor, iar pastrarea valorilor nutritive ale alimentelor este esentiala in dezvoltarea armonioasa a bebelusului. Robotul pentru bucatarie inglobeaza 5 functii distincte:incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, precum si functia de decongelare/reincalzire a mancarii. Nutribaby transforma gatitul intr-un lucru foarte simplu si rapid! 1. Sterilizator pentru biberoane Nutribaby are functie de sterilizare…

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Doua amulete folosite in timpul probei culinare. S-au produs schimbari drastice: „Am chef sa creez haos”

22:55, 24.04.2024 - Ediția din aceasta seara a venit plina de provocari. Tensiunea a crescut tot mai mult, iar chefii au incercat totul pentru a-și ajuta echipele. Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au folosit doua amulete pentru a-i incurca pe adversari, insa, au creat mult haos in bucataria emisiunii.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Cozi de masini la Nadlac, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic al maghiarilor

14:45, 11.03.2024 - Iesirea masinilor din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II (autostrada pan-europeana) se face cu dificultate, luni, din cauza unei noi defectiuni la sistemul informatic al autoritatilor ungare, dupa ce saptamana trecuta au mai fost probleme. Potrivit aplicatiei „Trafic online” de pe site-ul…

Cutremur in Romania, in urma cu cateva minute! Unde s-a produs seismul cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter

15:40, 05.03.2024 - Marți dupa-amiaza, un cutremur puternic s-a produs in țara noastra. Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), seismul care a avut loc la ora 15:12:42 (ora locala a Romaniei). Iata unde s-a produs și in ce orașe a fost resimțit!

Sunetele bizare din timpul cautarilor submersibilului Titan. „Batai auzite la intervale de 30 de minute” VIDEO

15:55, 02.03.2024 - O noua dezvaluire legata tragedia Titanului, submersibilul pierdut in adancurile oceanului in urma cu cateva luni, a fost adusa la lumina. Sunetele captate in timpul operațiunii de salvare au fost lansate ca parte a unui documentar nou.

Șeful Poliției a condus personal misiunile dupa bataia cu rangi, topoare și bate din Primaverii: Timpul de intervenție a fost de 3 minute – VIDEO

07:00, 01.03.2024 - Scenele șocante care au putut fi vazute sambata trecuta in zona Primaverii au avut impact asupra comunitații. Doua grupari s-au luat la bataie in plina strada, folosindu-se de topoare, bate și scanduri.

Un cutremur s-a produs in Timiș in timpul nopții

07:30, 02.02.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs la miezul noptii, la ora locala 00:06, in Banat, judetul Timis, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).


Ce parere ai despre aceasta stire?